banner94

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİ’NDE GENEL DURUM

Yeni hastanenin açılmasına aylar kala Kızılcahamam Devlet hastanesine yeni branşlarda uzman hekim atamaları yapıldı.

KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİ’NDE GENEL DURUM

Yeni hastanenin açılmasına aylar kala Kızılcahamam Devlet hastanesine yeni branşlarda uzman hekim atamaları yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Mart 2017 Salı 16:41
5403 Okunma
KIZILCAHAMAM DEVLET HASTANESİ’NDE GENEL DURUM

Yeni hastanenin açılmasına aylar kala Kızılcahamam Devlet hastanesine yeni branşlarda uzman hekim atamaları yapıldı.

Uzun yıllardır hastanemizde bulunmayan ve geçici görevle hekim ihtiyacı karşılanmaya çalışılan nöroloji ve kardiyoloji polikliniklerine kadrolu hekimlerin atanması ile  Kızılcahamam’ın bu branşlarda olan hekim sıkıntıları giderilmiş oldu.

Hastane Yöneticisi başhekim Dr İsmail DOĞAN yaptığı açıklamada  Kızılcahamam’ın ihtiyacına cevap verecek ve hasta memnuniyetini  yüksek düzeyde tutmak amacıyla yönetim olarak  HEKİM İSTİHDAMI KONUSUNDA GAYRET VE ÇABA GÖSTERMEKTEYİZ” DEDİ.

Fizik Tedavi Servisi 22 yatak ile hizmet vermektedir. Uzun zamandır tek hekim ile hizmet verirken;  yeni hekimin atanmasıyla bir erkek ve bir bayan olmak üzere 2 hekimle poliklinik hizmeti sürdürülmektedir.

Ortopedi Uzmanı Dr. Meftun KARATAŞ’ın tayin nedeniyle hastanemizden ayrılması müteakibinde kadrolu  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı (Dr. Bülent ALTINAY)  hastanemizde hizmet vermeye devam etmektedir.

tek hekim olarak görev yapan Dr. Can KONCA’nın ayrılmasının ardından, 2016 yılı sonunda Genel cerrahi bölümüne Genel cerrahi Uzmanı OP. Dr. Ali Erdinç ÇİFTÇİLER   in atanmasıyla birlikte halkımız hizmete kavuşmuştur.  . Genel Cerrahi kadrosuna 2. Bir hekim atanmasıyla birlikte  önceki dönem gibi uzman sayısı tekrar  2 ye çıkmıştır.

Kızılcahamam Devlet Hastanesi’ne yılar sonra ilk defa Göğüs Hastalıkları Uzmanı atanmıştır. Hekimimiz kısa bir süre içerisinde hizmet vermeye başlayacaktır.

Hastanemizde haftada bir gün Cildiye, Psikiyatri bölümleri Ankara’dan görevlendirilen geçici hekimlerle hizmet vermektedir.Hastanede hekim durumu:

2 Dahiliye Uzmanı ( Dr. Özde ELVER,  Dr. Binnur ŞENGEZER TİRYAKİ), 1 Anestezi Uzmanı ( Dr. Tuğba DEMİRHAN), Kadın Doğum Uzmanı (Dr. Ayşegül YILDIRIM), FTR Uzmanı (Dr. Kadri Koray ÖZBAY), Radyoloji Uzmanı (Dr. Fatma Sibel GÜRSOY), K.B.B Uzmanı (Dr. Köksal UÇAR), Göz Hastalıkları Uzmanı (Dr. Hülya YAZICI), Kızılcahamam Devlet Hastanesi’nde göreve devam etmekte olup yeni başlayan hekimler ise şöyledir;

Dr. Mustafa DURAN (Kardiyoloji Uzmanı)

Dr. Volkan YILMAZ (Nöroloji Uzmanı)

Dr. Damla CANKURTARAN (FTR Uzmanı)

Dr. Ali Erdinç ÇİFTÇİLER (Genel Cerrahi Uzmanı)

Dr. Bülent ALTINAY (Ortopedi Uzmanı)

Dr. Murat SOYALP (Genel Cerrahi Uzmanı)

Dr. Meltem SOYALP (Göğüs Hastalıkları Uzmanı)

Son Güncelleme: 14.03.2017 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf Şengül 2017-03-14 18:22:30

Her şey güzel, inşallah basit bir tekerlekli sandalye raporunu da artık verebilirler.hayırlı hizmetleri olsun başarılı çalışmalar dilerim.

Avatar
Yusuf Şengül 2017-03-14 18:23:57

Tıp Bayramlarıni Kutlarım.

Avatar
Kerım Hasta 2017-03-14 21:35:05

en büyük sıkıntı muyane sırasında çekiliyo. hükümet baba salona rebn rek sandalye koymuş duvarına hangi renklerde kim otıracak yazmış. kapı girişine sıra bilgisayarı koymuş. muyane kapı üstüne üslerine sıranı gör içeri gir bilgisayar ekranı koymuş. fakat girişler karman karışık. gözü açıklara sıra hemen gariplere akşam geliyo. hele öğlensonu hem muyane hem tahlil gösterirken yaşanan rezillik evlere şenlik. ha bide allah razı olsun özde doktor var o bilgisayar akranını yanında kapıya bir kağıt takmış. hastalar bilgisayarda tahlil gösterecekler geldiğinde adını kagıtın altına yazıyo. doktor geldiğinde bir muayene bir tahlil hastası alıyo. içeri giren tahlih hastasının adı çiziliyo sıra altındakine geliyo. bunu başkalarıda yapamazmı. baş doktor yaptıramazmı. kaymakam yaptıramazmı.sağol özde dotur hanım.

Avatar
Seymen 2017-03-14 22:50:00

TIP BAYRAMINIZI kutlarım. ..

banner89

banner83

banner26