banner94

KIZILCAHAMAM'DA 4 GÜNDE NELER YAPILDI

4 günlük sokağa çıkma sınırlaması süresince vatandaşların bu zor süreci atlatmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak adına birçok hizmet verildi.

KIZILCAHAMAM'DA 4 GÜNDE NELER YAPILDI

4 günlük sokağa çıkma sınırlaması süresince vatandaşların bu zor süreci atlatmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak adına birçok hizmet verildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
27 Nisan 2020 Pazartesi 09:13
704 Okunma
KIZILCAHAMAM'DA 4 GÜNDE NELER YAPILDI

Türkiye’de 31 ilde uygulanan dört günlük sokağa çıkma sınırlamasının açıklanmasının ardından Kızılcahamam Belediyesi, vatandaşlarını yalnız bırakmadı.

Yasak süresince Kızılcahamam Vefa Sosyal Destek Grubu Ekipleri ve belediye personeli ile herkesin yanında olduklarını ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, “Hemşerilerimizin bu virüsten hem tez zamanda kurtulabilmesi ve birbirlerine bulaştırmaması için belediye olarak devletimize ve milletimize destek olmaya devam ediyoruz” dedi.

Binlerce Ürün İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacak

4 günlük sokağa çıkma sınırlaması süresince vatandaşların bu zor süreci atlatmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak adına birçok hizmet verildiğini kaydeden Acar, “Bu kapsamda 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi ailelerimize Ankara Valiliğimiz tarafından gönderilen kolilerimiz, Kaymakamlığımız ile birlikte koordine edilerek, Vefa Sosyal Destek Grubu ekiplerimiz tarafından ulaştırıldı. Bunun yanı sıra 65 yaş ve üstü büyükler için Cumhurbaşkanlığımız tarafından gönderilen kolonya ve maskeler dağıtıldı” dedi.

Covid-19’a Karşı 24 Saat Dezenfeksiyon ve Detaylı Temizlik Çalışmaları Yapıldı.

Başkan Acar ayrıca; Covid-19 virüsüne karşı dezenfeksiyon çalışmalarımız da 24 saat devam ettiğini, ilçe genelinde detaylı temizlik ve dezenfeksiyon uygulaması yapıldığını ve virüsün yayılımını engellemek adına bütün imkanları seferber ettiklerini söyleyerek, “İnşallah, hemşehrilerimizi mağdur etmeden, bu sıkıntıyı en hafif hasarla atlatacağız” dedi.

Kızılcahamam Belediyesi, koronavirüs salgını sebebiyle çöp konteynerlerinin temizliğine daha önem veriyor.

İlçede bulunan 671 konteyner, yerinde yıkanıp, temizlendi.

Kızılcahamam Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yıkama ve dezenfekte aracı ile dezenfekte edilen konteynerler, bakteriler ve haşerelere karşı ilaçlanıyor. Temizlik ekipleri, konteynerlerin yanı sıra, konteynerlerin bulunduğu alanları da özel dezenfektan yıkıyor.

Başkan Acar, “Vatandaşımızın sağlığı her şeyden önemlidir” dedi.

Havaların ısınmasıyla oluşabilecek kötü kokuların önüne geçmenin yanı sıra koronavirüs tedbirleri kapsamında konteynerlerin sürekli yıkandığı ve dezenfekte edildiğinin altını çizen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, vatandaşların rahat etmeleri için yoğun bir çalışma içinde olduklarını kaydetti. Başkan Acar, “Önceliğimiz vatandaşımızın sağlığı. İlçemizde bulunan bütün çöp konteynerlerimizi, yerinde yıkayarak, özel ilaçlarla dezenfekte ediyoruz. Belediyemiz virüse karşı her türlü tedbiri alarak çalışmalarına devam ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26