banner94

KIZILCAHAMAM ANKARAYI TUŞ ETTİ

Kızılcahamam belediyesi güreş takımı şampiyon oldu

KIZILCAHAMAM ANKARAYI TUŞ ETTİ

Kızılcahamam belediyesi güreş takımı şampiyon oldu

uğur demirbaş
uğur demirbaş
29 Aralık 2013 Pazar 15:14
1540 Okunma
KIZILCAHAMAM ANKARAYI TUŞ ETTİ

 Kızılcahamam belediyesi güreş takımı Ankara minikler serbest güreş turnuvasında Şampiyon oldu.

Türkiye Güreş Federasyonu Ankara İl müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Ankara Yaşar Doğu spor salonunda yapılan  Ankara minikler serbest güreş turnuvasına katılan 8 takımın arasında Kızılcahamam belediyesi güreş takımı her hafta başarısına başarı katarak yarı final ve final müsabakalarına çıktı.

Yarı finalde Keçiören Bağlum güreş takımını 44 -7 yenen Kızılcahamam belediyesi güreş takımı Ulaştırma spor finalden eleyen Ankara Büyükşehir Belediye güreş takımı Kızılcahamam Belediyesi Güreş takımına yenik düştü.

İki zorlu takımın arasında çekişmeli geçen güreşlerin galibi ve ligin şampiyonu Kızılcahamam Belediyesi Güreş takımı oldu.

1.       Kızılcahamam Belediyesi Güreş Takımı

2.       Ankara Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı

3.       Keçiören Bağlum Güreş Takımı

4.       Ulaştırma spor güreş takımı









































































































Son Güncelleme: 29.12.2013 19:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2013-12-30 19:13:48


Güç parada mevkide şöhrette olsa idi Büyük Şehir güreşçileri şampiyon olurdu. Sporda Peygamber (S.A.V) ve ata sporunu seçen, Kızılcahamam Belediyesi imkânları ve Güreş Sevdalısı Yusuf BAYRAKCI kardeşimizin Destek ve motivasyonu ile Kızılcahamam'ımıza bu onuru yaşatan Kardeşlerimizi tebrik eder Başarılarının devamını niyaz ederim Yolunuz Bahtınız açık Allah (c.c) yâr ve Yardımcınız olsun. (Âmin)

banner89

banner83

banner26