banner94

KIZILCAHAMAM 4 MEVSİM TURİZME HAZIRLANIYOR

Kızılcahamam’da 4 mevsim turizm için çalışmalarımız devam ediyor.

KIZILCAHAMAM 4 MEVSİM TURİZME HAZIRLANIYOR

Kızılcahamam’da 4 mevsim turizm için çalışmalarımız devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Şubat 2021 Pazartesi 18:01
642 Okunma
KIZILCAHAMAM 4 MEVSİM TURİZME HAZIRLANIYOR

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, İlçe Kaymakamı Can Aksoy ve AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı ile birlikte geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı makamında ziyaret ederek Kızılcahamam ile ilgili istişarelerde bulunmuşlardı. Aradan bir hafta geçmeden Bakan Varank’ın talimatı ile Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri ve Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekai Efeoğlu  Kızılcahamam’a gelerek Karagöl, Çağnı Deresi Kanyonu, Kent Ormanı ve Soğuksu Milli Parkı’nda incelemelerde bulundular.

İncelemeye Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Zekai Efeoğlu  Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Kızılcahamam İlçe Başkanı Ahmet Barun ve MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen katıldı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada  “Kızılcahamam’da 4 mevsim turizm için çalışmalarımız devam ediyor. Ekoturizmi geliştirmek amacıyla belediyemiz ve kaymakamlığımız tarafından hazırlanan projeleri yerinde incelemek için Kalkınma Ajansı Genel Müdürümüz ve ekibi ile birlikte sahada incelemelerde bulunduk.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
KızılcahamamTURİZM
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26