banner94

KAYMAKAM YILDIZ’DAN VEDA MESAJI

Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın Veda Mesajı

KAYMAKAM YILDIZ’DAN VEDA MESAJI

Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın Veda Mesajı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Ağustos 2019 Salı 11:51
2143 Okunma
KAYMAKAM YILDIZ’DAN VEDA MESAJI

Kaymakamımız Mehmet YILDIZ'ın Veda Mesajı

Sevgili Hemşehrilerim,

7 Ağustos tarihli Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile, 5 yıl boyunca büyük bir onurla görev yaptığım Kızılcahamam Kaymakamlığı görevinden, Ankara’mızın Pursaklar İlçesi Kaymakamlığına atanmış bulunuyorum. Aile olarak hayatımızın çok güzel günlerini Kızılcahamam’da sizlerle birlikte geçirdik. Kızılcahamam’da yaşadığımız 5 yıllık sürede şahsıma ve aileme göstermiş olduğunuz yakın ilgi, sevgi ve muhabbetinizden dolayı 7’den 70’e bütün Kızılcahamamlı Hemşehrilerime sonsuz teşekkürler ediyorum. Bundan sonraki hayatımızda her nerede ve hangi görevde olursak, Kızılcahamam’ı ve sizleri asla unutmayacağız.

Henüz görev yaparken, Belediye Meclisimizin kararı ile “Fahri Hemşehrilik Beratı” ile onurlandırıldığım Türkiye’mizin Termal Cenneti ve Kongre Merkezi olan ve bütün hizmetlerin en güzeline layık olan güzel İlçemiz Kızılcahamam’da elimizden geldiğince sizlerin hizmetinde olmaya çalıştık. Bu dönemde yapılan güzel işlerde;  İlçemize kazandırılan birçok eserde eğer bir katkımız olmuşsa kendimi çok şanslı sayarım. Yapabildiklerimiz zaten görevimizdi. Bundan sonraki dönemde Kızılcahamam için çok daha büyük hizmetlerin yapılacağına inanıyorum.

Sevgili Hemşehrilerim,

Kısa bir süre sonra, her anını büyük bir onurla yürüttüğüm Kızılcahamam Kaymakamlığı görevinden resmen ayrılacağım. Bu süreçte,  görevim gereği istemeden kalbini kırdığım,  üzdüğüm kimse varsa affını diliyorum. Ben ve ailem, Kızılcahamam’da yaşayan herkesten çok iyi duygularla ayrılıyoruz. Yeni görev yerimiz Pursaklar Kaymakamlığında kapımız sizlere daima açık olacak.

Hakkınızı helal ediniz.

Son olarak, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ankara Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN’ e,  her zaman büyük desteğini ve yakınlığını hissettiğim Bakanımız ve Bölge Milletvekilimiz Sn. Emrullah İŞLER’e,  yine her zaman desteğini gördüğüm Milletvekilimiz Sn. Yaşar YILDIRIM’ a, çok değerli kardeşim, arkadaşım Belediye Başkanımız Sn. Süleyman ACAR’ a, 4,5 yıl birlikte çalışmaktan çok büyük keyif duyduğum değerli dostum, arkadaşım önceki dönem Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Güney’e, Kızılcahamam İlçemizde birlikte çalıştığımız ve yapılan bütün hizmetlerde imzası olan her düzeydeki Kamu görevlisi arkadaşlarıma, her zaman yakın ilgisini gördüğüm Kızılcahamamlı iş adamlarımıza, Kızılcahamamlı Bürokratlarımıza, bütün siyasi partilerimizin başkan ve yöneticilerine, meslek kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, Kızılcahamam basınının çok değerli mensuplarına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyor, Kızılcahamam’ı size sizleri de Allah’a emanet ediyorum.

Allahaısmarladık.

Mehmet YILDIZ

Kızılcahamam Kaymakamı

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
halil 2019-08-26 10:00:01

güle güle abi

banner89

banner83

banner26