banner94

KAYMAKAM AKSOY VE BAŞKAN ACAR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, Anneler Günü sebebi ile ilçede en yaşlı anne Medine Altınok’u ve şehit annesi Muzaffer Gülşen'i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

KAYMAKAM AKSOY VE BAŞKAN ACAR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, Anneler Günü sebebi ile ilçede en yaşlı anne Medine Altınok’u ve şehit annesi Muzaffer Gülşen'i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Mayıs 2020 Pazartesi 01:47
929 Okunma
KAYMAKAM AKSOY VE BAŞKAN ACAR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ile Belediye Başkanı Süleyman Acar, Anneler Günü sebebi ile ilçede en yaşlı anne Medine Altınok’u ve şehit annesi Muzaffer Gülşen'i ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

1920 doğumlu, 3 çocuk, 7 torun sahibi, 100 yaşındaki Medine Altınok ziyaretten dolayı hem mutlu oldu hem de oldukça şaşırdı.

Kızılcahamam’ın en yaşlı annesi olan 1920 doğumlu Medine Altınok’a, ailesiyle işbirliği yaparak sürpriz bir ‘Anneler Günü’ kutlaması gerçekleştirildi.

Sürpriz kutlama sırasında duygusal anlar yaşayan Medine Altınok’un oğlu Avukat Ali Altınok, mutluluğunu; “Tüm annelere böyle güzel günler diliyorum, anneler gününü kutluyorum. Çok mutlu olduk.” şeklinde dile getirdi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar: “Medine anamızın, 3 çocuğu var. Her biri vatana hayırlı evlat. İşte geleceğin sağlıklı nesilleri ve yeni Türkiye için böylesi analara, böylesi evlatlara ihtiyacımız var. Biz Medine Anamıza 3 evladını yetiştirirken gösterdiği fedakarlıklar için teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaymakam Can Aksoy ise; “Yüce dinimiz İslam, cenneti annenin ayakları altına serecek kadar kutsal sayan dindir. Onları üzmememiz ve onlara iyi davranmamız konusunda uyarmaktadır. Anne, ailenin temeli, sevginin koşulsuz simgesidir. Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar yüce olan annelerimizin üzerimizdeki hakkı, emeği, ödenemeyecek kadar büyüktür. Annelerimiz, bizim her zaman baş tacımızdır. İlk öğretmenimizdir annemiz. Bireyi, aileyi ve toplumu anneler şekillendirir. Annelerimizden aldığımız ilk eğitimdir aslında kişiliğimizi ve toplumu şekillendiren unsurlar. Annelerimizin kıymetini bilmeli, her an dualarına mazhar olmalıyız. Bu vesile ile tüm annelerin ‘Anneler Günü’nü’ kutluyorum diyerek Ankara Valiliği tarafından gönderilen hediye ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun mektubunu teslim etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ev içerisinde çok kısa gerçekleşen ziyarette sosyal mesafeye de dikkat edildi.



Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde iki oğlu ve damadı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit olan 94 yaşındaki Muzaffer Gülşen’i Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy ve Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar evinde ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladılar.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Muzaffer Gülşen, "Çok teşekkür ederim. Düşünülmek, hatırlanmak yeter” dedi.

Başkan Acar, “3 evladını şehit veren Muzaffer Annemizi ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladık. Muzaffer Annemizin ve yakınlarının bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyoruz. Onlar bizim başımızın tacı, ne yapsak haklarını ödeyemeyiz." diye konuştu.

Kaymakam Aksoy, “Vatan, bayrak ve millet için canını feda eden aziz şehitlerimizin anneleri Muzaffer Gülşen Teyzemizi ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladık. Tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26