banner94

KATEM ALAND ADALARI’NDAN DÖNDÜ

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri bir hafta boyunca Comenius Proje faaliyetlerinde bulundukları Aland Adaları’ndan döndüler.

KATEM ALAND ADALARI’NDAN DÖNDÜ

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri bir hafta boyunca Comenius Proje faaliyetlerinde bulundukları Aland Adaları’ndan döndüler.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Mayıs 2014 Salı 15:54
1243 Okunma
KATEM ALAND ADALARI’NDAN DÖNDÜ

KIZILCAHAMAM TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ ALAND ADALARI’NDAN DÖNDÜ

 

Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri bir hafta boyunca Comenius Proje faaliyetlerinde bulundukları Aland Adaları’ndan döndüler. Girişimci gençler yetiştirme amaçlı proje kapsamında KATEM öğrencileri, Aland Adaları’nın başkenti Mariehamn Şehrinde bulunan Aland Gymnasium okulunda gerek sosyal, gerek kültürel, gerekse spor faaliyetlerinde bulundular. Proje kapsamında Mariehamn’da bir Alışveriş Merkezinde stant kurarak Ülkemiz ve Kızılcahamam kültürünü yansıtan ürünler sergilediler ve pazarlama faaliyetlerinde bulundular. Ayrıca Mariehamn şehrinin önemli yerlerini ziyaret eden öğrenciler bölge tarihi hakkında da bilgi edindiler.


Bunun yanında öğrenciler, balıkçılık kültürünün ve gemiciliğin yaygın olduğu ülkede, dünyanın en eski yelkenli gemisini görme ve dünyanın en büyük deniz ulaşımı firmalarından birini ziyaret etme imkanı da buldular. İngilizce dilini de tüm hafta boyunca en iyi şekilde kullanmaya çalışarak yabancı dil öğrenmenin önemini de bir kez daha görmüş oldular. Başlangıcından sonuna kadar dolu dolu, kültürel, sosyal, Avrupai, girişimcilik ve spor faaliyetleriyle gerçekleşen bu projeyle, öğrencilerimiz yeni bakış açıları kazanma ve yeni ufuklar çizme konusunda önemli adımlar attılar. Kasım-2013’te Belçika, Ocak-2014’te Danimarka, Mayıs-2014’te Aland Adaları ziyaretleri gerçekleştiren Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Comenius Projesi kapsamında Ekim-2014 ayında proje ortağı 4 ülkeden misafirlerini Kızılcahamam’da ağırlayacaktır. Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin kalan son ziyareti ise, Mayıs-2015’te Norveç olacaktır.


























Son Güncelleme: 13.05.2014 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26