banner94

KAPALI PAZAR YERİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SON DURUM

Yeni Kapalı Pazar Projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

KAPALI PAZAR YERİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SON DURUM

Yeni Kapalı Pazar Projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
20 Ağustos 2020 Perşembe 18:03
602 Okunma
KAPALI PAZAR YERİNDEKİ ÇALIŞMALARDA SON DURUM

 Hal Caddesine mevcut bulunan 755 m² olan yere inşa edilen Kızılcahamam Kapalı Pazar Yeri Projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yeni Kapalı Pazar Projesinde çalışmalarında Çatıya güneşe karşı dayanıklı ısı yalıtımlı sandöviç panel montajı, Yağmur ızgaraları ve su gider ızgaraları montajı, Aynı şekilde ısıya yalıtımlı zabıta kulübesi imalat montajı, Çatı yağmur oluk montajı ve Çatı yağmur oluklarda galvaniz paslanmayan malzemeden yapılarak hizmete sunulacak.

Belediye Başkanı Süleyman Acar; Hemşerilerimizin rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak bu projenin çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek yeni pazar yeri projesi hakkında bilgi verdi. Başkan Acar, “Mevcut bulunan 755 m² olan yere inşa edilen Kızılcahamam Kapalı Pazar Yerini 1100 m² olarak belirledik. Yapılacak olan yeni projemiz, en son deprem yönetmenliğine uygun olarak tasarlanarak endüstriyel zemin beton ile kaplanacak, rahat ve hijyenik bir ortamda ışıklandıracak ve güvenlik kameraları ile uzun yıllar ilçe halkımıza hizmet edecek” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26