banner94

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında başladığımız görevimizde mazbatamızı aldığımız günden bu yana hem seçim öncesinde,

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında başladığımız görevimizde mazbatamızı aldığımız günden bu yana hem seçim öncesinde,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Temmuz 2019 Perşembe 23:05
1211 Okunma
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR


31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında başladığımız görevimizde mazbatamızı aldığımız günden bu yana hem seçim öncesinde, hem de sonrasında yaptığımız istişareler ve gözlemlerimiz neticesinde daha iyi, daha güzel ve huzurlu bir Kızılcahamam için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızı yaparken her zaman belediyemiz ve ilçemizin menfaatlerini ön planda tutarak gerçekleştirmeye büyük önem veriyoruz.
Göreve geldiğimizden itibaren hem belediyemizin hem de ilçemizin eksikliklerini tespit etmek üzere; istişareler yaparak ve vatandaşlarımızı dinleyerek çözümler üretmek amacıyla yola koyulduk. İlçemize daha iyi hizmet verebilmek için öncelikli olarak belediyemizin ne gibi eksiklikleri olduğu üzerinde durduk. Belediyemizin daha sistemli bir şekilde çalışmasını hedefleyerek bazı kurallar koyduk ve uygulamaya başladık. 
Yaptığımız değişiklikler belediyemize gelen vatandaşlarımızın bugüne kadar daha memnun ayrılmalarını sağladı. Yine daha iyi hizmet verebilmek adına, kimseye art niyetli davranmadan, daha iyi verim alabilmek için bazı personel arkadaşlarımızda görev değişikliğine gidilmiş olup, bunu yaparken de önyargılı yaklaşılmamış ve maksadımız kimseyi kırmak, işinden etmek olmamıştır. 
Yaptığımız yeni düzenlemeler sonrasında; özellikle sosyal medya üzerinden maksadını aşan, personel arkadaşlarımızın onurunu kıran, ilçemiz ve belediyemize yakışmayan paylaşımlar olduğunu üzülerek görmekteyiz. Özellikle belediyemiz hakkında çirkin ifadeler kullanılmış ve bu yazılar yazılırken ilçe olarak hepimizin bir aile, arkadaş, dost ve akraba olduğu gözden kaçırılmıştır.  Bu konu ile ilgili belediyemizin ve personel arkadaşlarımızın hakları savunulacak ve bu çirkin ifadelerle gerekli mücadele yasal olarak yürütülecektir.
Her zaman tüm personel arkadaşlarımızın şartlarının daha da iyi olmasını hedefleyen bir belediye başkanı olarak hepsine işlerinde başarılar ve hayırlı kazançlar diliyorum. Hep birlikte Kızılcahamam'a hizmet etmek için elimizden geleni yapmaya gayret edeceğiz. Yaşanan bu hadiselerle ilgili takdiri değerli ilçe halkımıza ve kamuoyuna bırakıyor, saygılar sunuyorum.

                                                                                                                                     Süleyman ACAR
                                                                                                                           Kızılcahamam Belediye Başkanı

Son Güncelleme: 12.07.2019 07:14
Anahtar Kelimeler:
Kızılcahamam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26