banner94

İSMETPAŞA MAHALLESİNE 2. MUHTAR ADAYI

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde İlçemizin tanımış simalarından Erdoğan Gürcan İsmetpaşa mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

İSMETPAŞA MAHALLESİNE 2. MUHTAR ADAYI

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde İlçemizin tanımış simalarından Erdoğan Gürcan İsmetpaşa mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
18 Kasım 2013 Pazartesi 00:59
2205 Okunma
İSMETPAŞA MAHALLESİNE 2. MUHTAR ADAYI

  2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde İlçemizin tanımış simalarından Erdoğan Gürcan İsmetpaşa mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.









Kızılcahamam'da Muhtar adaylarını tanıtmaya devam ediyoruz. İsmetpaşa Mahallesine aday olduğunu açıklayan ikinci isim Erdoğan Gürcan oldu.



Gürcan Soğuksuhaber'e  yaptığı açıklamada; "Seçim çalışmalarımıza mahallede başladık. Seçilmem halinde İsmetpaşa mahallesinin daha iyi bir hizmet alması için İyi bir aza ekibi kurup mahallemizin hak ettiği hizmetleri vatandaşlarımızın huzuruna sunacağız" diyen Erdoğan Gürcan şöyle devam etti;



"1970 Yılında Kızılcahamam Bayır Köyünde dünyaya geldim, ilk okulu köyümde, Ortaokulu ise Ankara’da tamamladım. Askerlik görevini tamamladıktan sonra Kızılcahamam’da iş hayatına atıldım halen ilçemiz Kısmet Ekmek Fabrikasında çalışmaktayım evli ve 2 çocuk Babasıyım.

İsmet Paşa Mahallesine yapılan T.O.K.İ. konutlarının yapılması ile birlikte mahalle sakinlerinden biri oldum, Toki yönetiminde görev aldım, şimdi ise İsmetpaşa Mahallesi için Muhtar Adayı olmaya karar verdim.

Toki Konutlarındaki sıkıntılarımızı biliyorum, yaşanılır bir ismetpaşa için ilçemiz mülki ve idari birimler ile ilişkilerimi artırıp mahalle yararına olabilecek bütün içraatların takipçisi olacağım. Mahallemizde bulunan ihtiyaç sahibi ve ailelerimizin yardımında, yaşlılarımızın yanında olacağım. İlçeye uzak olan mahallemizin servislerinin artırılması, bekleme duraklarımızın çoğaltılması ve Gençlerimiz için oyun alanları yapılması gerektiğini biliyor, bunun için bütün sorunların üstesinden geleceğime inanıyorum.

Her şey daha güzel bir İsmetpaşa için sizlerin desteklerini bekliyor sayıgılarımı sunuyorum" dedi.

                                                                                  









Son Güncelleme: 18.11.2013 08:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aykut 2013-11-18 12:28:28

çok parlak durmuşsun abi ya :d

Avatar
bir vatandaş 2013-11-21 23:24:32

işçi olarak çalışmaktayım diyosunuz.muhtar olursanız iki işi bi arada yönetmeniz çok zor ya muhtarlıktan yada işçilikten vaz geçin sayın erdağan bey...

banner89

banner83

banner26