banner94

İŞLER BASIN TOPLANTISI YAPTI

Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler 12 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 15:00’da, doğalgazdaki son durum, hastaneye doktor atamaları ve yaklaşan seçimlerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

İŞLER BASIN TOPLANTISI YAPTI

Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler 12 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 15:00’da, doğalgazdaki son durum, hastaneye doktor atamaları ve yaklaşan seçimlerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
12 Ekim 2013 Cumartesi 22:26
815 Okunma
İŞLER BASIN TOPLANTISI YAPTI

Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler 12 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 15:00’da, doğalgazdaki son durum, hastaneye doktor atamaları ve yaklaşan seçimlerle ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Taşdivan Restaurant’ta düzenlenen basın toplantısına; Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler’in yanı sıra; Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demirhan, İl Genel Meclisi Üyesi Mustafa Keleş, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım,  Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayları Özgür Adalet Ataalp, Yılmaz Özbek, Recep Yıldız ve Ak Parti teşkilat mensupları katıldı.

Ankara Milletvekili Emrullah İşler konuşmasının birinci kısmında doğalgaz ile ilgili müjdeyi verdi. İşler “ Bildiğiniz gibi doğalgaz dağıtım ihalesini Koçoğlu firması aldı ve Mayıs ayında ilk kaynağı yaptık. 2-3 senede bitecek iş 6 ay gibi rekor bir sürede doğalgaz dağıtım işini bitirildi, istasyonlar kuruldu ve Botaş’a gerekli dosya sunuldu. Koçoğlu firması projeyi çok kısa bir sürede tamamladı kendilerini teşekkür ediyorum.

 Dosyaların incelemesi süresi normalde çok uzun sürüyor, biz araya girerek Botaş Genel Müdür Yardımcısıyla konuştuk .  Botaş Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz beye de çok teşekkür ederim. Son derece anlayışlı davrandı ve Kızılcahamam’ın doğalgaza bayramdan önce ulaşması için ellerinden geleni yaptılar. Kabul işleri şuan itibariyle tamamlanmak üzere. Az önce de kendileriyle beraberdik.  Kendisi bugün itibariyle doğalgazı istasyona veriyoruz, yani firmaya veriyoruz dedi.

Koçoğlu firması yetkilileri ise, biz bugün gazı aldıktan sonra hemen şebekeye vereceğiz, bu akşam itibariyle herkesin evinin önündeki hatta ulaşmış olacak. Ancak önce tesisatları yapan firmalar, şirketle gerekli müracaatı yapacak, Kızılcahamam Doğalgaz Dağıtım A.Ş. ile müşteri sözleşmesi yapacak, sayaçlar hazır, hemen sayaçlar takılacak.  Bu şekilde isterlerse doğalgazı bayramdan önce alabilirler. Firma bayram   tatiline rağmen bu gece, yarın ve arefe günü açık olacak.  Kızılcahamam böylece büyük bir nimetten faydalanacak. Böyle bir nimetin bir bayram arefesinde  Kızılcahamam’a geldiğinden dolayı oldukça mutluyum.

Tabii burada en büyük pay sayın Başbakanımızın.  Sayın Başbakanımız olmasa buraya doğalgaz gelmezdi. Kendisinin talimatıyla geldi. Bizler seçimden önce aday olduğumuzda halkımızın en büyük isteği, doğalgaz dağıtım işinin bir an evvel yapılmasıydı. Kendilerine bu konuda söz vermiştik. Sayın Başbakanımız ve Koçoğlu firmasına çok teşekkür  ediyorum dedi.

 

Hastanedeki doktor eksiğini de dile getiren Emrullah İşler, hastaneye doktor atamaların yapıldığını, bir ay içinde belirtilen branşlarda doktorların göreve başlayacağını, ayrıca acil servise pratisyen hekim eksiğinin olduğunu, bunu da en kısa zamanda halletmek için girişimlerinin olduğunu belirtti.

Emrullah İşler basın toplantısının son kısmını yerel seçimlere ayırdı. Yaklaşan yerel seçimlerde Kızılcahamam Belediye Başkanlığı için 3 aday adayının olduğunu, bunun son başvuru tarihi olan 31 Ekim’e kadar 7-8’e ulaşacağını, bundan sonra parti içi temayül yoklamalarının yapılacağını, adayın kasım ayı sonu yada aralık ayı içinde açıklanacağını belirtti. Adayın kim olursa olsun teşkilatın bu adayı desteklemesi gerektiğini belirten Emrullah İşler, 2009 yılında seçimleri MHP’nin kazanmasının bir yol kazası olduğunu belirtti.

Emrullah İşler son olarak bütün Kızılcahamamlı hemşehrilerinin yaklaşmakta olan Kurban Bayramlarını kutladı.

 

Toplantıda son olarak konuşan Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım; bu dönem Kızılcahamam’ın çok şanslı olduğunu, Kızılcahamam’lı bir milletvekili ve Kızılcahamam’lı bir Ankara İl Genel Meclisi Başkanlarının olduğunu belirtirken, bir çok önemli projenin yakında hayata geçeceğini belirtti.


















Son Güncelleme: 12.10.2013 22:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26