banner94

İNSANLARIN AKLI İLE OYNADIKLARI GİBİ SAĞLIĞI İLE DE OYNUYORLAR.

Kızılcahamam Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen Aski konusunda açıklamalarda bulundu.

İNSANLARIN AKLI İLE OYNADIKLARI GİBİ SAĞLIĞI İLE DE OYNUYORLAR.

Kızılcahamam Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen Aski konusunda açıklamalarda bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Eylül 2017 Perşembe 00:44
717 Okunma
 İNSANLARIN AKLI İLE OYNADIKLARI GİBİ SAĞLIĞI İLE DE OYNUYORLAR.
Kızılcahamam Milliyetci Hareket Partisi İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen Aski konusunda açıklamalarda bulundu.
   Vatandaşı parası ile rezil etmek diye buna derler;
   Kim yada kimler tarafından bilinmez ama buna hizmet deniliyorsa bu hizmet yaşlı Ayşe teyzemi çok kızdırıyor.104 köyün 104'ü de bu eziyete dur demeyen yetkililere veryansın ediyor.
    Geçtiğimiz yerel seçimlerde hizmet adı altında mıdır yoksa ; seçim sonucunu değiştirmek için kaybetme korkusuna kapılmış kişiler tarafından yapılan,ani Büyükşehirler yasası sonrasında ,köylerimiz mahalle olmuştur.Bunun sonrasında anlam veremediğimiz bir sürü değişiklikler karşımıza gelmiştir.Bunların başında dedelerimizin ve büyüklerimizin binbir zorlukla kendi emekleri karşılığında ihtiyaçlarını gidermek için getirdikleri sularına sayaç takılmıştır.Birde üstüne alay geçercesine şehrin en uzak yerine ödeme noktası konulmuştur.
     Kısaca örnekleyecek olursak;Gümele de ki Mümtaz amca köy servisine biniyor ve belediye binasının arkasında ki durağında iniyor.Elinde bastonu ile belediye binasının önünden geçiyor 2 km'lik bir maratondan sonra ödeme noktasına ulaşıyor.Ve daha sonra köy servisinin bulunduğu yere gitmek için aynı yolu belediye binasına baka baka , başka ihtiyaçlarının gideremeden mahallesine (köyüne ) geri dönüyor.
    Aynı matematik  denklemlerinde sorulan sorulara benziyor. Ama bu sefer cevap anahtarı vatandaşta.Sonucunu ilk fırsatta en iyi şekilde benim vatandaşım verecektir.Bakalım Büyükşehir ve ASKİ yöneticileri bu eziyetin ne zaman farkına varacaklardır Biz bu işin takipçisi olacağız 

                                        Muzaffer GÖKMEN
                                     MHP K.Hamam İlçe Başkanı
Son Güncelleme: 07.09.2017 00:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Köylü Amca 2017-09-07 10:16:24

başkan sana çok teşekkür ederim aski köylere hizmet veriyor her sayaçtan her okuma bedeli olarak 5 tl alıyor çünkü köye kadar geliyorlar yaşlıları azarlayıp gidiyorlar bunlar hizmettir aman dokunma yoksa abiler kızar benden söylemesi hiç kazma vurmadan akan sudan para alıyorlar sesini çıkartma yoksa keserler su sonrada hizmet veriyoruz derler ha haberin olsun başkan sen yeni başkan oldun aksi abileri ile uğraşaman dikkat et sen oy zamanı su ya indirem yaparlar yine oy alırlar sen mereklanma bu işler böyledir. takipcisi ol çok sağ ol

Avatar
çıtak 2017-09-07 23:16:57

başkanım çok önemli bi konuya temas etmişsin aynen anadolu insanının ekmeğinden aşindan artırarak köyüne imece usulü su getirdi şimdi aski bi saat taktı para alıyor ama bu millet hıcbirşeyi unutmaz zamanı gelince sandıkta hesabını sorar

Avatar
vatandas 2017-09-07 23:26:52

yahu ne eziyet nasıl bir hizmet politikası kanal actırmak ıcın 190 tl ödeniyor alt yapı berbat atık su bedelı yaz donemı dogalgazdan cok gelen su faturaları yazık valla almayı mazlumun ahını demekten baska ne gelır elden umarım adıl bır ömer gelir hak hukuk garıban dedelerımin allah yardımcısı olsun guc kuvvet versın dedelerıme gördugunuzde yardım edın lutfen sevgıı vatandaslar

Avatar
Asim Celimsiz 2017-09-08 22:58:01

Aski tahsilat burosu, her ay sayac okuma parasi, 15"gunde yapilacak Karacaoren grup yolu soguk asfalti ve osin 3 ayda bitirilememesi. Melih bey kime çalışıyor.

Avatar
Veysel BAYRAM 2017-09-12 20:49:20

B.şehir belediye başkanlığını Ak pattiden almak icin tum partilerin birlestigibsecim öncesi siyasetvdehasi RTE B.Şehir yadasini cikardi. köylerin oy'bölgede Melih Gokcek tekrar baskan oldu. Tekraribistemoyorsa eleştiri konusu aski tahsilat ilce merkezine indirilmeli ve koylere hizmet hem hizlanmali hemde kalite artırılmalı dilek ve temennisi ile.

banner89

banner83

banner26