banner94

İMZALAR ATILDI YÜZLER GÜLDÜ

Belediye İş sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

İMZALAR ATILDI YÜZLER GÜLDÜ

Belediye İş sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
11 Mart 2014 Salı 23:07
1523 Okunma
İMZALAR ATILDI YÜZLER GÜLDÜ

Belediye İş sendikası ile Kızılcahamam Belediyesi arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal İmza töreninin açılış konuşmasında söylemlerinin arkasında duran, alın terini ve iş barışını her şeyin üzerinde tutan bir anlayışla hizmet ettiklerini dile getiren Başkan  Ünal ; ne yaptığını bilen bir anlayışımız var göreve geldiğimiz günden beri ödeyeceğimiz rakamları dile getirmedik mevcut koşullarda zamanında ödeyebileceğimiz rakamların  en iyisini işçimize sunduk, sunduğumuz vaatlerin sonrasında asla mazeret üretmedik. Para yok dediler ama biz göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar maaşlarını gününde ödemeye çalıştık. Bunu nasıl yaptığımızın değerlendirmesini işçiye ve halkımıza bırakıyorum” dedi.

Kızılcahamam Belediyesinin Ülkenin örnek belediyelerinden biri haline getirmede büyük emeği olan işçilerimize bu vesile ile teşekkürlerimi, minnet darlığımı ifade etmek istiyorum, diyen Başkan Coşkun Ünal; Kızılcahamam Belediyesinin Başarı formülünü işçisiyle memuru ile ve diğer tüm çalışanları ile birlikte inanarak çalışmak olarak açıkladı. Hem işçimiz hem sendikamız, hem biz birbirimizi biliyor ve tanıyoruz amacımız aynı isteğimiz biz aynı yerden baktığımız için sorun yaşamıyoruz dedi. Başkan Coşkun Ünal son olarak İşçilerden tek isteğinin işlerini en iyi şekilde işlerine değer katarak yapmaları olduğunu söyledi.

Belediye İş Sendikası Ankara Çevre Belediyeler Şube Başkanı Mehmet Güngören İşçinin emeğini koruyan, kollayan bir belediye anlayışı var. Kızılcahamam Belediyesinde İşçiler alın teri kurumadan emeklerinin karşılığını almalarından dolayı başkanımıza teşekkür ederim dedi. Kızılcahamam Belediyesi ile Belediye İş sendikası arasında iki yıl süreli toplu iş sözleşmesinde taban ücret 80 TL olarak belirlendi. Getirilen taban ücretin birinci yıl birinci altı ay %8 oranında zam yapıldı. Birinci yıl ikinci altı ay %8 oranında zam yapıldı. Diğer sosyal yardımlarına ise %15 oranında zam yapıldı. Başta emeği geçen sayın Başkanımız Coşkun Ünal, Temsilcilerimiz Necip Çakır, Hayrettin Akar, Yusuf Ünal, Hikmet Ertürk, Ahmet Demircan ve Sendikasına güvenen tüm işçi kardeşlerime teşekkür ederim dedi.
















Son Güncelleme: 11.03.2014 23:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26