banner94

İHL SPORDA BAŞARILI GİDİYOR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü düzenlenen 2017-201

İHL SPORDA BAŞARILI GİDİYOR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü düzenlenen 2017-201

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Şubat 2018 Cuma 16:23
1257 Okunma
İHL SPORDA BAŞARILI GİDİYOR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü düzenlenen 2017-2018 Okul Sporları yarışmaları kapsamında Gençler Serbest Güreş müsabakalarında takım halinde Ankara İkinciliğini elde ettikten sonra, ilk defa katıldığı atletizm yarışmalarında da takım halinde Ankara Üçüncülüğünü kazandı. Bireysel yarışmalarda Gülle atmada Ramazan SARI, Ankara İkincisi oldu. Ayrıca Kick Boks'ta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Durali ÜNSAL, Ankara Üçüncüsü olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Okul Müdürü Ahmet BAKIR, öğrencileri sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde desteklemeye devam edeceklerini, kendilerine, ailesine ve vatanımıza faydalı bir ferd olarak yetişmeleri için her türlü fedakarlığı yapacaklarını, başarılarının, inşallah, Bocce, Dart ve Satranç branşlarıyla devam edeceğini ifade etti.

Son Güncelleme: 16.02.2018 18:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26