banner94

HOCALI ANMA TÖRENİ YAPILDI

Kızılcahamam da Hocalı anma töreni yapıldı

HOCALI ANMA TÖRENİ YAPILDI

Kızılcahamam da Hocalı anma töreni yapıldı

uğur demirbaş
uğur demirbaş
25 Şubat 2015 Çarşamba 21:21
741 Okunma
HOCALI ANMA TÖRENİ YAPILDI
Kızılcahamam Belediyesi ve Azerbaycan Büyükelciliği tarafından yapımı tamamlanan Hocalı Özel Müzesinde tören yapılarak, Hocalı Katliamı Şehitleri Anma Programı düzenlendi.
25 Şubat 2015 Salı günü saat 14:30’da İlçemiz Hocalı Anıt Parkı’nda yapılan programa; Azerbaycan Büyükelçilik Müsteşarı Ceyhun Zeynelov, Azerbaycan Milletvekili Elman Memmedov , Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney,  Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan,  Kızılcahamam Belediye Meclis Üyeleri, Kamu Kurum Kuruluşları Müdürleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hocalı Şehri’nde Ermeni zalimleri tarafından katledilen şehit soydaşlarımız için saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir millet iki devlet Azerbaycan ve Türkiye’nin milli marşları okundu.
 
Anma programında Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, Azerbaycan Büyükelçilik Müsteşarı Ceyhun Zeynelov, Azerbaycan Milletvekili Elman Memmedov, Hocalı sakini Ramis Kahramov,  Tarih endüstrisi başkan yardımcısı Cebi Behramov, Tarih Endüstrisi Şube Müdürü Kasım Hacıyev ve Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı İdaresi 
Sosyal ve Politik konular daire Başkan yardımcısı Erestun Mehdiyev konuşma yaptılar.
Son Güncelleme: 25.02.2015 21:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
k.hamamlı köpekçi mustafa 2015-02-26 14:58:51

başı saolsun

banner89

banner83

banner26