banner94

HER ALANDA BAŞARILILAR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesinin Mesleki Yarışmalar, Sosyal, Kültürel Ve Sportif Faaliyetlerdeki Başarıları devam ediyor.

HER ALANDA BAŞARILILAR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesinin Mesleki Yarışmalar, Sosyal, Kültürel Ve Sportif Faaliyetlerdeki Başarıları devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
21 Mart 2017 Salı 11:58
1625 Okunma
HER ALANDA BAŞARILILAR

Kızılcahamam Anadolu İmam Hatip Lisesinin Mesleki Yarışmalar, Sosyal, Kültürel Ve Sportif Faaliyetlerdeki Başarıları devam ediyor.

 

İlçemizin köklü ve güzide eğitim kurumlarından olan Anadolu İmam Hatip Lisesi 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının birinci döneminde olduğu gibi ikinci döneminde de her alanda önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Okul öğrencileri katıldıkları her sosyal, kültürel, sportif ve mesleki yarışmalardan başarılarla dönüyor. Bu başarılarda, öğrencileri yetenekleri doğrultusunda faaliyetlere katılmaya teşvik eden, destek olan okul idaresinin ve öğretmenlerinin payı büyük. Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin şubat ve mart aylarında elde ettikleri başarılardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz:

 

Samsun’da düzenlenen 2017 İşitme Engelliler Büyükler Türkiye Şampiyonasında Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan İsmail Hakkı BOSTANCI 57 kg serbest ve 59 kg grekoromen Türkiye Şampiyonu oldu. Güreşçimiz yine Samsun’da yapılacak olan olimpiyatlarda ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

 

 12. Sınıf öğrencisi İzzet SEZER, İstanbul’da yapılan Uluslararası Gastronomi festivalinde bronz madalya; Kuşadası’nda yapılan Ege Şefler şampiyonasında dördüncü;Fethiye’de yapılan Ulusal Yemek Yarışmasında ikinci olarak gümüş madalya kazandı.

 

 

Amasya’da yapılan 15-16 yaş grup müsabakalarına katılan Anadolu İmam Hatip Lisesi güreş takımından;

50 kg Alperen BAL şampiyon,

50 kg Samet SARIKAYA üçüncü,

63 kg Oğuzhan SARIKAYA şampiyon,

69 kg Ahmet Sezer ÜNAL ikinci,

85 kg Özen Yasin AKTAŞ şampiyon oldular.

 

18 Çanakkale Şehitleri Anma faaliyetleri kapsamında Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen yarışmalarda;

Çanakkale Şehitlerine şiirini okuma yarışmasında: Emrah YÜKSEKTEPE, ilçe birincisi, Ankara üçüncüsü

Çanakkale Şehitleri ile ilgili sunu hazırlama yarışmasında: Furkan Samet GÜLCÜ, ilçe ve Ankara birincisi, Muhammed Ali ÇELEBİ, ilçe üçüncüsü

 

18 Çanakkale Şehitleri Anma faaliyetleri kapsamında Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen pano hazırlama yarışmasında;Anadolu İmam Hatip Lisesi ilçe birincisi;

 

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Genç Bilâller Ezan Okuma Yarışması’ndaOğuzhan ÇELİK, Ankara üçüncüsü,

 

 

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Anadolu İmam Hatip Liseleri arasında düzenlenen “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’ndaBeytullah GÖNEN, Ankara dördüncüsü,olarak büyük bir başarıya imza attılar.

 

Öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerini ve destek olan okul idaresini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Son Güncelleme: 24.03.2017 22:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26