banner94

HAS PARTİ İLÇE TEŞKİLATI OLUŞTURULDU

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Kızılcahamam İlçe Teşkilatı kuruldu.

HAS PARTİ İLÇE TEŞKİLATI OLUŞTURULDU

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Kızılcahamam İlçe Teşkilatı kuruldu.

06 Şubat 2012 Pazartesi 05:21
1472 Okunma
HAS PARTİ İLÇE TEŞKİLATI OLUŞTURULDU
 Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Kızılcahamam İlçe Teşkilatı kuruldu. 

HAS Parti 
Kızılcahamam İlçe Başkanlığına eski Ak Parti Gençlik Koll. Bşk. Eski And Gençlk Dern. Kızılcahamam Bşk Recep YILDIZ seçildi. 

Kızılcahamam İlçe Teşkilatında Saadet Partisi eski gençlik koll. Bşk. Anadolu Gençlik Der. Bşk Yrd Yasin BAYRAKCI Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcılığına, Murat ÖZDEMİR Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcılığına, K.Hamam Tedaş – emekli Hüseyin GÖKTAŞ Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına, Oğuz EKİCİ Genel Sekreterliğe, Saadet Partisi eski ilçe başkanı, Saadet partisi eski bel. Bşk. Adayı Sadık TURASI Ekonomik ve Mali İşler Başkanlığına, Gülsüm Ana Yöresel Yemekler Lokantalarının Sahibi Sait YENİCE  Tanıtma Başkanlığına, Murat ÖZDEMİR Halkla İlişkiler Başkanlığına, Değer Yapı Market Sahibi Serkan DEĞER Yerel Yönetimler Başkanlığına, Yakup TOKLUOĞLU Üyelerle İlişkiler Başkanlığına, Melek YILDIZ Kadın Kolları Başkanlığına ve Zekai GÜLŞEN ise Gençlik Kolları Başkanlığına getirildi. 


    Yenice Mah. Ankara Cad. Karakaşlar İş hanı No: 7 adresine açılan ilçe binasının faaliyet göstermekte olduğunu belirten parti başkan yardımcısı Yasin Bayrakcı HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun ataması ile parti başkan ve yönetiminin oluşturulduğunu belirterek, Teşkilatta daha önce siyasi partilerde görev yapmış yöneticiler ve ilk defa siyasi bir oluşum içerisine giren kişilerin olduğu kaydetti. Bayrakcı 10 Nisan 2011 Pazar günü ise Ankara İl Başkanlığı binasının açılacağını da sözlerine ekledi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26