banner94

GÜREŞ AİLELERİNDEN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

GÜREŞ AİLELERİNDEN CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İSTEDİ

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Mart 2019 Perşembe 19:46
1099 Okunma

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından her ay düzenlenen istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya; MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Süleyman Acar, MHP eski ilçe Başkanı Tahir Taşkın, Belediye Meclis Üyesi Murat Can, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Spor yöneticisi Yusuf Bayrakçı, Güreş Antrenörleri, Güreş Aileleri ve güreşçiler katıldı.

Kızılcahamam Güreş Aileleri tarafından yapılan toplantının açılış konuşmasını Güreş Baş Antrenörü ve Devlet Sporcusu Halil Yılmaz yaptı. Ardından Kızılcahamam Belediyesi Güreş takımı sporcularının tanıtım filmi izletildi.

Programa katılan Güreşin annesi Naime Gümüş katılımcıları selamlayarak güreşçilerimize sahip çıkılması gerektiğine değindi. Cumhur İttifakı Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar yaptığı konuşmada katılımcılara teşekkür ederek güreşçilerimiz için yapılması ne gerekiyor ise yapmaya hazır olduklarını belirterek destek istedi.

Son konuşmacı olan MHP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, 1994 yılında kendi tarafından kurulan güreşin bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek sporcularımızın hedeflerine emin adımlarda ilerlemesi için elimizden gelen desteği vereceklerini belirtti. Yıldırım; Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye ve Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar’a destek isteyerek Güreşçilerimize hem büyük şehirden hem Kızılcahamam Belediyesinden yapılacak yardımlara kefil olacağını ve güreşçilerin en çok istedikleri Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksinin Güreş takımına tahsis edileceğinin sözünü verdi.

Güreş Aileleri toplantısı, çeşitli illerde yapılan Güreş müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri verilerek  toplantı sona erdi.

Son Güncelleme: 15.03.2019 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26