banner94

GÜMÜŞSOYDAN DOLARA PROTESTO

TL mize sahip çıkıyoruz; 1000dolar bozdurduğuna dair makbuzunu getirene tek kişilik kahvaltı 1500dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene çift kişilik hafta sonu kahvaltısı hediyemizdir. . .

GÜMÜŞSOYDAN DOLARA PROTESTO

TL mize sahip çıkıyoruz; 1000dolar bozdurduğuna dair makbuzunu getirene tek kişilik kahvaltı 1500dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene çift kişilik hafta sonu kahvaltısı hediyemizdir. . .

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Aralık 2016 Cumartesi 16:02
1121 Okunma
GÜMÜŞSOYDAN DOLARA PROTESTO
 Millete 'doları bozdurun' çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi'nin açılışını yaparken millete çağrı yaptı. Vatandaşa dövizi bozdurmalarını söyleyen Erdoğan “Yatağının altında döviz olanlar parasını altına dönüştürsün, TL'ye dönüştürsün. Türk lirası değer kazansın. Bu adımları atınca birilerinin oyunu bozulacak" dedi.

"#BozDoları" kampanyasına vatandaştan destek

Cumhurbaşkanının çağrısının ardından sosyal medya üzerinden Türk lirasını korumaya yönelik "Oyunu bozalım, dövizleri bozduralım" sloganıyla "#BozDoları" kampanyası da başlatıldı. Söz konusu kampanyaya Türkiye genelinde vatandaşlar destek oluyor. Pek çok vatandaş ellerindeki dolarları bozdurmaya başladı.

Dolarını bozdurana esnaf desteği

Tüm bu yaşanan gelişmelerin üzerine esnaf da harekete geçti. Dolar bozdurduğuna dair makbuz getiren vatandaşlara önemli imkanlar sunan esnaflar, böylelikle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Kızılcahamam'da bu duruma sessiz kalmadı. Sosyal medya üzerinden çağrı yapan Gümüşsoy Kahvaltı sofrası 1000 dolar bozdurduğuna dair makbuz ile gelen'e tek kişilik 1500 dolar bozdurduğuna dair makbuz ile gelen'e iki kişilik hafta sonu kahvaltısını  bedava vereceklerini duyurdular. İşletme sahibinin bu davranışından dolayı kendisini tebrik ediyoruz.

İşte o paylaşım

Tahsin GümüssoyMurat Gümüşsoy ve Eray Ege Öztekin ile Kizilcahamam Gumussoy Kahvalti Sarayi'da gururlu hissediyor.

18 saat · Kızılcahamam · 

TL mize sahip çıkıyoruz;
1000dolar bozdurduğuna dair makbuzunu getirene tek kişilik kahvaltı 1500dolar bozdurduğuna dair makbuz getirene çift kişilik hafta sonu kahvaltısı hediyemizdir. . .

Son Güncelleme: 03.12.2016 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM 2016-12-06 23:45:50

söz konusu vatan ise her şey feda olsun diyenlerden Allah c.c birinizi bin etsin.

Avatar
Veysel BAYRAM 2016-12-06 23:48:37

söz konusu vatan ise her şey feda olsun diyenlerden allah c.c razı olsun ve birinizi bin etsin.

banner89

banner83

banner26