banner94

GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA TOPLANTIYA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılcahamam Çam Otelde Muhtarlar Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA TOPLANTIYA KATILDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılcahamam Çam Otelde Muhtarlar Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
08 Mayıs 2017 Pazartesi 00:29
956 Okunma
GÖKÇEK KIZILCAHAMAM'DA TOPLANTIYA KATILDI
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kızılcahamam Çam Otelde Muhtarlar Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı düzenlendi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  
Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi tarafından  Kızılcahamam'da düzenlenen "Muhtarlar Eğitim Semineri ve İstişare Toplantısı"nda  Ankara'nın 15 ilçesinde görev yapan 217 muhtarla bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı  Melih Gökçek, "Türkiye'de ne kadar faili meçhul cinayet varsa bunların sorumlusu FETÖ grubudur. En önemli cinayetleri rahmetli  
Muhsin Yazıcıoğlu cinayetidir. Rahmetli  Muhsin Yazıcıoğlu'nu FETÖ'nün askerleri öldürdü. Rus uçağını bunlar düşürdü, Rus Büyükelçisi'ni bunlar öldürdü, daha bir sürü olayın sorumlusu bunlardır" dedi.

Başkan Gökçek, toplantıda yaptığı konuşmada,  Türkiye'de en çok muhtarlığın  
Ankara'da olduğunu söyledi. İl Özel İdarelerin kapanmasıyla Büyükşehir Belediyesinin maddi zorluklar yaşadığını, bu zorluklar içerisinde bile tüm mahallelere hizmet götürdüklerini kaydeden Gökçek, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Ankara'da bin 317 muhtarlık var. Bu kadar mahalle başka hiçbir ilde yok. Dolayısıyla çok büyük bir kitleye hizmet ediyoruz. Özel idareler kaldırıldıktan sonra ilçe belediyelerden Büyükşehir Belediyesine bir kuruş para gelmedi. Yeni büyükşehir olan 14 ile İl Özel İdare paraları aktarıldı, ama  Ankara Büyükşehir Belediyesine gelmedi. Gelir değişmedi ama gider arttı.  Ankara'nın çevre ilçeleri hizmete susamış şekilde. Biz üç sene içerisinde eski parayla 2 buçuk katrilyon yatırım yaptık."

Muhtarlara 15 Temmuz sunumu

"15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı" diyen Gökçek, "Girişim başarılı olsa  
Türkiye'de kölelik hakim olurdu. FETÖ ne derse o olurdu.  Türkiye'de ne kadar faili meçhul cinayet varsa bunların sorumlusu FETÖ grubudur. En önemli cinayetleri rahmetli  Muhsin Yazıcıoğlu cinayetidir. Rahmetli  Muhsin Yazıcıoğlu'nu FETÖ'nün askerleri öldürdü. Rus uçağını bunlar düşürdü, Rus Büyükelçisi'ni bunlar öldürdü, daha bir sürü olayın sorumlusu bunlardır. 17-25 Aralık olaylarından sonra biz ilişkilerimizi koparmamızla  CHP destek verdi. Şimdi onların da başına musallat oldu" dedi.

Gökçek, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, Jandarma Genel Komutanlığı ve  Ankara'nın birçok bölgesinde girişime engel olmak isteyen vatandaşların görüntülerini izletirken salonda, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları yankılandı. Sözlerini "15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak lazım. Unutursak, bu işler tekrar başımıza gelir. Bu insanları tanımak, bu insanların yalanlarına aldanmamak lazım. Önümüzdeki nesillere bunları anlatmak gerekir. Allah bir daha başımıza böyle bir bela vermesin" diyerek tamamlayan Gökçek, program sonrasında muhtarlarla fotoğraf çektirerek sorunlarını dinledi.

Belediyeler, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Osman Usta da muhtarların taleplerini dinleyerek, sorularını cevaplandırdı.

Belediyeler, Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanlığı tarafından  Kızılcahamam Çam Otel'de gerçekleştirilen toplantıda,  Ankara il sınırları içerisinde görev yapan muhtarlara eski  İçişleri Bakanlığı Koordinatörü  
Veysel Karani Demir tarafından mevzuat anlatıldı. 
Son Güncelleme: 08.05.2017 00:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26