banner94

GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Kızılcahamam'da her hafta sonu, yoğun düğün organizeleri son bahar da yavaşlıyor.

GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Kızılcahamam'da her hafta sonu, yoğun düğün organizeleri son bahar da yavaşlıyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
24 Ekim 2013 Perşembe 12:56
2165 Okunma
GENÇ ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ

Kızılcahamam'da her hafta sonu, yoğun düğün organizeleri son bahar da yavaşlıyor. Bu hafta sonu Cuma günü Hasan Baştuğ’nun oğlu Süleyman Baştuğu’nun Kına merasimi yapıldı. Eğerli Alören Köyünde akşam yemeği ile başlayan Kına merasimine davetlilerin ilgisi büyük oldu. Nikah Töreni ile devam eden çiftlerin nikah şahitliğini Cumhuriyet Savcısı Hamza Kul'un yaptığı nikahı Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal kıydı.

Diğer mutluluklarını paylaştığımız çift ise Merhum Durali Keleş’in Oğlu Esnaf Odası Başkanı Mustafa Keleş’in Yiğeni Oğuzhan Keleş’in Kına merasimi Kızılşcaören Köyünde yapıldı Kına merasimine çok sayıda davetli katıldı.

İlçemiz Kaymakalığı Personellerinden Rahmi Uyar’ın Oğlu Yusuf Uyar’ın Kına merasimi Minik Yörem Sofrasında yapılarak Ertesi gün Sultan Süleyman Düğün salonunda yapılan düğün ile dünya evine girdi. 

Evliliğe ilk adımlarını atarak hayatlarını birleştiren Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Ailelerine Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.























































Son Güncelleme: 24.10.2013 16:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26