banner94

FESTİVAL BAŞLADI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat ve Su Festivali görkemli bir açılış ile başladı.

FESTİVAL BAŞLADI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat ve Su Festivali görkemli bir açılış ile başladı.

13 Temmuz 2012 Cuma 18:58
1603 Okunma
FESTİVAL BAŞLADI

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Sanat ve Su Festivali görkemli bir açılış ile başladı.

 

Festival ilk olarak Cuma namazı öncesinde tüm ölmüşlerimizin ve Şehitlerimizin ruhuna Aşağı Merkez camiinde okunan mevlid’i Şerif ile başladı. Cami çıkışı Kızılcahamam belediyesi tarafından İkramda bulunuldu.

 

Festival için Kızılcahamam Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde bulunan tüm sporcular ve Belediyemize ait NİNO Kreşi öğrencilerinin tek yürek olarak Atatürk parkında hazır bulundu. Atatürk Anıtına Belediye Başkanı Coşkun Ünal tarafından Çelenk bırakılarak Saygı Duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla Kültür Sanat ve Su festivali Başladı.

 

TRT sunucularından Zeynep Köşker’in sunduğu Festival programının açılış konuşmasını yapan Başkanımız Coşkun Ünal; “İlçemizin daha yaşanılabilir ve geçmişinde yaşananları günümüzde yaşatmak için düzenlediğimiz dört dörtlük bir festival ile Geleneklerimize ait Gelin alma, gelin kınası, Sinsin ve çok önemlisi 1934 yılında ilçemize gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelişini de canlandıracağız sürprizler ile dolu bir festivalin açılışını yapmış bulunmaktayız tüm ilçe halkımıza ve misafirlerimize teşekkür eder iyi eğlenceler dileriz” dedi.

 

Açılışa Kızılcahamam İlçe Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Meclis Üyelerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin İlçe Başkanları, Türkiye harp malili, Gaziler, Şehitler, Dul ve Yetimler Derneği Ankara Şube Başkanı Kahraman Gazi Hamit Dölek ve Gazileri Davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Kültür Sanat ve su festivali ilk günü kortej yürüyüşü Jeopark fotoğrafları ve Esra Öztürk  fotoğraf sergisi’nin ardından Suyla gelen sağlık adlı su paneli Belediye nikah ve Toplantı salonunda yapılarak devam etti.

 

Festivalin ilk günü İlçe stadında yapılacak olan konserde Turgay Başyayla ve Yusuf Güney ile sona erecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26