banner94

FAZLI ÜNAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz Akçakese Köyü halkından, Çamlıdere Özel İdare Müdürü Bilal ÜNAL’ın ve Elektirik Kazasında hayatını kaybeden

FAZLI ÜNAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz Akçakese Köyü halkından, Çamlıdere Özel İdare Müdürü Bilal ÜNAL’ın ve Elektirik Kazasında hayatını kaybeden

12 Temmuz 2013 Cuma 16:14
1804 Okunma
FAZLI ÜNAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ramazan ayının ilk cumasında camiler doldu taştı namaza gelen vatandaşlar cami avlularına sığmadı. Hem ramazan ayı içerisinde olmamız Hemde Cuma vaktinin olması ve Birde İlçemize emek vermiş birinin cenaze namazı'da eklenince camı avlusu cemaati almadı.

İlçemiz Akçakese Köyü halkından, Çamlıdere Özel İdare Müdürü Bilal ÜNAL’ın  ve Elektirik Kazasında hayatını kaybeden Merhum Mehmet ÜNAL Babası,  Ankara İskitler Telekom Teknikeri Sinan CAN’ın dedesi, Fazlı ÜNAL Lakabı ile bilinen Tapu Sicil Müdürlüğünden emekli Mazhar ÜNAL(74) vefat etti.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde ıstirahat eden Merhum Mazhar Ünal (74) dün akşam saatlerinde hayata veda etti. Merhum Mazhar Ünal'ın cenazesi Bugün Cuma namazından önce Aşağı Merkez Camii'nde Mevlid-i Şerif okutulup, Cuma namazından sonra Cenaze Namazı kılınarak İlçe Mezarlığına defni yapıldı.
Merhum Mazhar Ünal’ın cenazesine Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Çamlıdere Kaymakamı Aydın Erdoğan, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, Özel İdare Genel Sekreteri Adem Ceylan, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Kamu Kurum ve kuruluşlarının Mülki ve İdari amirleri, yakınları , sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 www.soguksuhaber.com olarak Merhum Mazhar Ünal'a Allahtan Rahmet Ailesine ve Yakınlarına Başsağlığı diliyoruz.

























































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26