banner94

ENGELSİZ YARIŞMA

Kızılcahamam Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Resim Yarışması yapıldı.

ENGELSİZ YARIŞMA

Kızılcahamam Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası Resim Yarışması yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Mayıs 2017 Salı 19:16
592 Okunma
ENGELSİZ YARIŞMA
Kızılcahamam Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde düzenlenen  10-16 Mayıs Engelliler Haftası Resim Yarışması yapıldı.

Programa; Belediye Başkanı Muhittin Güney, Engelliler Koordinasyon Merkezi  Sorumlusu Belediye Meclis Üyesi Yusuf Şengül, Belediye Meclis Üyesi Songül Ergelen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş katıldı.

Açılış  konuşmasını Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik  yaparak katılımcılara teşekkür etti ve engelliler haftasını kutladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş  düzenlemiş olduğumuz programa katılımlarını gerçekleştiren Başkanımıza, öğretmenlere  ve öğrencilere teşekkür ederek  sözü Belediye Başkanımız Muhittin Güney’e bıraktı.

Başkan Güney, konuşmasında Resim yarışmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek yarışmada başarı sağlayan öğrencileri tebrik etti.

Başkan Muhittin Güney, Engelliler Koordinasyon Merkezi  Sorumlusu Belediye Meclis Üyemiz Yusuf Şengül,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Mustafa Çelik,  başarılı öğrencilere ödüllerini takdim ettiler.

Program resim sergisini gezerek sona erdi.

 

Son Güncelleme: 16.05.2017 19:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26