banner94

ENGELLİLER AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler haftası etkinliği yapıldı.

ENGELLİLER AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler haftası etkinliği yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Mayıs 2022 Pazartesi 21:46
1247 Okunma
ENGELLİLER AKŞAM YEMEĞİNDE BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Engelliler haftası etkinliği Adem Özbekler Kültür Merkezi Kızılcahamam Belediyesi Salonunda yemekli olarak yapıldı.

10-16 Mayıs Engelliler haftası nedeniyle Kızılcahamam Belediyesi tarafından düzenlenen Sevgi ile Engelsiz yarınlara hep birlikte programına Kızılcaamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Özbek, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Naime Gümüş Ak Parti Engelliler Koordinasyon Başkanı İsa Öztürk, İlçe Müftüsü Hsan Limon ve Çoksayıda davetli katıldı.

Programda Selamlama Konuşmaları yapılarak Kızılcahamamlı Oğuzhan Er sahne alarak engelliler doyasıya eğlendi.

Engellilerle yakından ilgilenen Başkan Süleyman Acar, “Bizler engelli kardeşlerimizin yaşamını kolaylaştırmak için her türlü yardımcı olmamız gerekiyor ve çeşitli faaliyetlerde bulunmak zorundayız. Dolayısıyla her bireyinde engelli olabileceğini düşünerek o gözle bakmamız lazım, empati yapmamız lazım. Engelliye yapılan her yardım ibadettir. Önemli olan bedensel engelli olmak değildir, yüreklerin güzelliğidir. Bizler yerel yönetimler olarak engelli kardeşlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmamız lazım Engelliler haftasını kutlayarak engeliler ile oyun havası oynadı.

Son Güncelleme: 16.05.2022 22:12
Anahtar Kelimeler:
Engelliler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26