banner94

EMİNE ERDOĞAN SIFIR ATIK PROJESİNİN PİLOT BÖLGESİNDE      

AK Parti 29. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı için Kızılcahamam’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan

EMİNE ERDOĞAN SIFIR ATIK PROJESİNİN PİLOT BÖLGESİNDE      

AK Parti 29. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı için Kızılcahamam’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Ekim 2019 Cumartesi 19:47
2669 Okunma

AK Parti 29. Değerlendirme ve İstişare Toplantısı için Kızılcahamam’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın, himayelerinde gerçekleşen ve Kızılcahamam pilot bölge olduğu “Sıfır Atık Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi.

Kızılcahamam Belediye binası önünde Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Milletvekilleri Lütfiye Selva Çam, Asuman Erdoğan, Zeynep Yıldız, Barış Aydın, Bakan eşleri, Milletvekili eşleri, İlçe Kaymakamı Can Aksoy, Belediye Başkanı Süleyman Acar, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Barun, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kızılcahamam Gençlik Kolları Başkanı Taha Sarı ve AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Merve Koçak tarafından karşılanan Emine Erdoğan, belediye önünde sıfır atıkla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Süleyman Acar’dan bilgi aldı ve kullanılan araç-gereçleri inceledi.

Emine Erdoğan , Pazar yerinde bulunan kompos makinasını inceleyerek Sokak Rehabilitasyonu – Cephe İyileştirme projesi hakkında da bilgiler aldı.

Kızılcahamam esnafını da ziyaret eden Emine Erdoğan köylü pazarından ve yöresel ürünlerden alışveriş yaptı.

 

 

Son Güncelleme: 06.10.2019 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26