banner94

EĞİTİMDE KADEMELİ GEÇİŞ SÜRÜYOR

Corona virüsü salgını sonrası ara verilen yüz yüze eğitim sürecine kademeli geçiş sürüyor.

EĞİTİMDE KADEMELİ GEÇİŞ SÜRÜYOR

Corona virüsü salgını sonrası ara verilen yüz yüze eğitim sürecine kademeli geçiş sürüyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
13 Ekim 2020 Salı 09:06
702 Okunma
EĞİTİMDE KADEMELİ GEÇİŞ SÜRÜYOR

Corona virüsü salgını sonrası ara verilen yüz yüze eğitim sürecine kademeli geçiş sürüyor. 21 Eylül'de sadece anaokulu ve 1'inci sınıflar için yeniden başlayan yüz yüze eğitim süreci bugün de 2, 3, 4, 8 ve 12'nci sınıflar için de kısmi olarak başladı.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, COVID-19 pandemisinin seyri ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu’nun da tavsiye kararları doğrultusunda yüz yüze eğitime bir süre ara verilmişti.

Online eğitim sürerken, ilk olarak 21 Eylül'de anaokulu ve 1'inci sınıflar için başlayan kısmi yüz yüze eğitimde ikinci aşamaya bugün geçildi. Bugün itibarıyla ilkokullar, köy okulları, 8. ve 12. sınıflar, lise hazırlık sınıfları ile özel gereksinimli çocukların okullarında yüz yüze eğitim başladı.

Kızılcahamam Milli Eğitim Müdürü Veli Karakuş okulları ziyaret ederek eğitim öğretimde 2. Aşamada yüz yüze eğitim görecek olan okulları ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Okulların açıldığı ilk tenefüs  müjdesi de gerçekleşti Kızılcahamam Madensuyu C plus ve kek ikramı öğrencilerin sıralarına konuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26