banner94

EFOR KAZANDA İKİNCİ MARKETİNİ AÇTI

Efor Alışveriş Dünyası Kazanda 2. Şubesini faaliyete geçirdi.

EFOR KAZANDA İKİNCİ MARKETİNİ AÇTI

Efor Alışveriş Dünyası Kazanda 2. Şubesini faaliyete geçirdi.

20 Nisan 2013 Cumartesi 18:55
2328 Okunma
EFOR KAZANDA İKİNCİ MARKETİNİ AÇTI

Efor Alışveriş Dünyası Kazanda 2. Şubesini  faaliyete geçirdi.

Kızılcahamam’da 14 yıldır hizmet veren Efor Alışveriş Dünyası zincirlerine yeni bir halka daha ekledi. Kızılcahamam da 10 ortak ile hizmete başlayan Efor Alışveriş Dünyası ilk olarak 1998 yılında Ankara .caddesi üzerine açılarak daha sonra sırasıyla,1999 yılında Kaplıca Şubesi, 2000 yılında Çamlıdere Şubesi ve 2004 yılında Asya Termal Şubesini açtı. Efor Alışveriş Dünyası'nın 5. Şubesi olan Kazan Şubesi 4 Aralık 2012 de ve şimdi ise Kazanda 2. Şubesini 20 Nisan 2013 Cumartesi günü  saat 10:30'da Artvin  Mahallesi de hizmete açtı.

Açılışa Kazan Kaymakamı Veysel Beyru, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce Belediye Meclis Üyeleri, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Sivil Toplum kuruluşları, Banka Müdürlükleri, İşadamları ve  çok sayıda davetli katıldı. Çeşitli markalarda ki firmalar ürünleri ile davetlilere ise tattırım yaptılar.

Efor Kazan Şubesi açılışında konuşan Kazan Kaymakamı Veysel Beyru  hıla büyüyen Efor Alışveriş Dünyasının İlçemize hayırlı olmasını ve İşletmecilerin bereketli kazançlar elde etmelerini temenni etti. Emekli İmam Mustafa Acar hoca tarafından yapılan Duanın ardından açılış kurdelesini Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal ve kazan Kaymakamı Veysel Beyru kesti.

Şirket Genel Müdürü İhsan Koçak “ Efor Alışveriş Dünyası olarak Kazan’da ikinci mutluluğu yaşıyoruz. Bu gün açılışımızda bizi yalnız bırakmayan, destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz “ dedi.

FOTO ALBÜM
































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızılcahamamlılar Dernegi Yön.Kur.Üy. 2013-04-21 19:14:50

Yerli sermayemiz Efor magzamızın yeni Şübesine Genel Başkanımız Beyhan Sarı ve Yönetim kurulumuz adına hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor daha nice yeni şübeler diliyor iş adamlarımız ve bölgemiz esnaflarına bu güzel birlitelik ve büyümenin
örnek olmasını bekliyoruz.

banner89

banner83

banner26