banner94

DÜNÜ KONUŞMAK İÇİN BU GÜNE BAKMAK LAZIM

15 Temmuz sonrası, AKP-MHP arasındaki mutabakat bu manada etkisini göstermiştir.

DÜNÜ KONUŞMAK İÇİN BU GÜNE BAKMAK LAZIM

15 Temmuz sonrası, AKP-MHP arasındaki mutabakat bu manada etkisini göstermiştir.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
02 Mayıs 2018 Çarşamba 10:22
910 Okunma
DÜNÜ KONUŞMAK İÇİN BU GÜNE BAKMAK LAZIM

Milliyetci Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen Haber sitemize açıklamalarda bulundu.

15 Temmuz sonrası, AKP-MHP arasındaki mutabakat bu manada etkisini göstermiştir.
Hal böyleyken durduğu yeri bilmeyen, dünü bugünle karıştıran bazı kendini bilmez yıllardır uyku halinde bulunan ve seçim yaklaşınca piyasaya çıkan uyanıklar , bu etki alanını itibarsızlaştırmak için, MHP’ye sürekli AKP’nin geçmişi üzerinden saldırmaktadır. Bu uyanıkları genelde CHP ve İP içinde görmeniz mümkündür.

Ey İP’li uyanık “Dün milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla berabersiniz” derken, genel başkanınızın “Türkiye mozaktir” sözünü ve Recep Tayyip Erdoğan’ın ise “Ölümsüz Türkleriz” şiirini okuduğunu niye görmüyor ve duymuyorsunuz?
Ey CHP’li uyanık, 7 Haziran seçimlerinden bu yana PKK’nın kapatılan gazetesine, televizyonuna, tutuklanan eş başkanına, belediye başkanına, milletvekiline sahip çıkan, HDP’ye oy veren partin CHP iken, şimdi nasıl geçmiş üzerinden MHP’ye saldırmaya kalkıyorsun?

MHP şimdi “PKK açılımı yapanla” değil, PKK’yı toprağa gömenle, onu ezenle beraberdir. PKK ve HDP ile beraber olan senin partin, senin genel başkanın, senin il başkanın, senin milletvekilin, senin belediye başkanındır.
Dünü konuşmak için, bugün nerde olduğuna bakamayacak kadar mı ahmaksın?
CHP, HDP, İP hangi konuda birbirinden farklı düşünüyor ve davranıyor?
AKP-MHP ittifakı, Doğu ve Güneydoğu’da, Afrin’de, Irak’ın kuzeyinde PKK’yı silindir gibi ezerken, bugün feryat ve figan eden CHP, HDP, İP ittifakı değil midir?

İP’li uyanık, Türkiye’de Afrin operasyonuna ilk karşı çıkan senin partin değil miydi? Türk devleti senin partini dinlemiş olsaydı, bugün binlerce terörist hala yaşıyor ve terör eylemlerine devam ediyor olacaktı. İşte bunu anlayamayacak kadar koltuk sevdalısızınız…
Ey CHP’li, ey İP’li dünü bırak, bugüne bak…
Kim kiminle… Kim kiminle ne yapıyor?
Bırakın artık bu abidik, gubidik işleri.

Son Güncelleme: 02.05.2018 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Acar 2018-05-03 09:30:29

Sayın Başkanı tebrik ediyorum. Duygularımıza tercüman olmuş. Az bile söylemiş.

banner89

banner83

banner26