banner94

DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli Kızılcahamam'da esnaf ziyaretinde bulundu.

DEVLET BAHÇELİ KIZILCAHAMAM'DA ESNAF ZİYARETİ YAPTI

MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli Kızılcahamam'da esnaf ziyaretinde bulundu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
09 Mart 2015 Pazartesi 00:14
1907 Okunma

MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli Kızılcahamam'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ülkü ocakları genişletilmiş istişare toplantısına ayrılırken Hal Caddesinde durarak Pazar Esnafını ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle Bayanlara karanfil vererek kadınlar gününü kutladı.

Kızılcahamam Pazar esnafını dolaşan ve Kasaplar Çarşısına Uğrayan  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli daha sonra Kızılcahamam’dan ayrıldı.
















































Son Güncelleme: 09.03.2015 18:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozkurt 2015-03-09 12:54:27

Adam dır adam

Avatar
Hakiki Kurt 2015-03-10 22:13:16

buz dolabı gibi adamdır adam

Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2015-03-11 23:18:02

Muhterem Gençler, 2002 öncesi Maksatlı – Zayıf – Koalisyon – Özellikle Üçlü Koalisyon iktidarlarında kayıp edilen bütün MANEVİ, MADDİ ve iç dış itibarın, 2002 yılından sonra % 40 -52 Aralığında MİLLİ İRADE GÜCÜ ile iktidarlar olan AK PARTİ dönemlerinde tekrar geri geldiğini sizlerde bizlerde yaşayarak gördük ve görüyoruz. Bu gerekçeler ile Söz konusu VATAN ise siyasi parti teferruattır diyor 7 HAZİRAN Genel Seçimlerinde MİLLİ İRADE gücünün % 57 -60 Aralığında İKTİDAR GÜCÜNE yansıması ile İSLAMA MÜSLÜMANLARA ve İNSANLIĞA çok daha fazla ve güzel hizmet verecek GÜÇLÜ İKTİDARA ve yani bir anayasaya kavuşmak dilek ve temennisi ile. Allaha (c.c) emanet olunuz.

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2015-03-11 23:21:32

1999 – 2002 Yıları arsında dünyaya gelen dünün çocuklar bugünün delikanlısı, Muhterem Gençler, İnsan yaşamında ve özellikle siyasi yaşamda çok büyük hatasını bilenler bile, bile hala benim ayranım beyaz diyebiliyorlar. İSLAMI (Hâşa) - DEVLETİ - DEMOKRASİYİ zayıf ve içte dışta itibarsızlaştıran, DEVLETİ - VATANI - MİLLETİ - 5 kuruşa muhtaç eden, Maksatlı – Zayıf – Koalisyon – Özellikle Üçlü Koalisyon partileri ve liderleri her şey ortada iken hala benim ayranım beyaz diyebiliyorlar. Aynı siyasi partiler ve liderleri hala üç oy uğruna parti ilkesinden ve tüzüğünden sapıp seçimlerde, TBMM Genel kurulunda ve Komisyon çalışmalarında olmayacak ittifaklar ŞOVLAR yapabiliyorlar hatta dahada ötesine gidip iktidarı demokrasi dışı yollarla elde etmek için YANDAŞLARI illegal kurum ve kuruluşlara ve SOKAK EYLEMCİLERİNE ve hatta “Molotof’a – çelik bilye atan sapanlara – Maskelere vb. dolayısı ile TERÖRE” göz kırpabiliyorlar, cesaret, destek ve moral verebiliyorlar.

banner89

banner83

banner26