banner94

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KIZILCAHAMAMLILARLA BULUŞTU

​​​​​​​Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan projeler için 7 Ekim 2018 Pazar günü saat 17:00‘de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Belediye Hizmet Binası önünde açılış töreni gerçekleştirildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KIZILCAHAMAMLILARLA BULUŞTU

​​​​​​​Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan projeler için 7 Ekim 2018 Pazar günü saat 17:00‘de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Belediye Hizmet Binası önünde açılış töreni gerçekleştirildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
07 Ekim 2018 Pazar 22:55
2356 Okunma
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KIZILCAHAMAMLILARLA BULUŞTU

Kızılcahamam Belediyesi tarafından yapılan projeler için 7 Ekim 2018 Pazar günü saat 17:00‘de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Belediye Hizmet Binası önünde açılış töreni gerçekleştirildi.

Toplu açılış törenimize, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Danışmanı Seyit Sertçelik, AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Valisi Ercan Topaca, Bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin, AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, AK Parti Ankara Milletvekili Arife Polat Düzgün, AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Çankırı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Evren Belediye Başkanı Abdulkadir Demirci, Güdül Belediye Başkanı Hava Yıldırım, Kaleceik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, İlçe Kaymakamımız Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcımız Fahrettin İlhan, Belediye Meclis Üyelerimiz, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Acar, AK Parti Ankara Çevre İlçeleri Başkanları, MHP İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen, Bürokratlar, STK Başkanları, Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanımız Muhittin Güney konuşmasında “Sayın Cumhurbaşkanım; Sizin desteğinizle, Adalet ve Kalkınma Partimizin yıllardır ülkemize kattığı hizmetlerde olduğu gibi, büyük bir aşkla, davamıza uygun bir şekilde bizler de ilçemiz için güzel çalışmalara imza atmaya gayret ettik. Gecemizi gündüzümüze katıp, sizden örnek aldığımız dava ve hizmet aşkı ile büyük bir onurla taşıdığımız bu görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda bugün açılışlarını gerçekleştirdiğimiz Yeni Belediye Hizmet Binamızı tamamladık, Yeni Kızılcahamam Devlet Hastanesi projesini destekledik, 15 Temmuz Demokrasi Şehidimiz İbrahim Ateş'in ismini verdiğimiz Seyir Tepesi ve Sosyal Tesisimizi inşa ettik. Abacı Peribacaları Rekreasyonunu tamamladık, Jeopark Müzemizi bitirdik. Kızılcahamam'ın asırlık çöp sorununu sona erdiren çöp aktarma istasyonumuzu kurduk. Atıksu Arıtma Tesisimizi bitirdik. Güreşçilerimiz için Milli Takımlar Kamp ve Spor Merkezi'nin inşasını bitirdik. Hal Otoparkımızı ve kapalı pazar yerimizi tamamladık ve TOKİ Blokları Spor Lisesi binamızı hizmete hazır hale getirdik. Hizmetlerimizi kısaca anlatmaya gayret ettim. Çok şükür ki böyle bir günde siz Dünya liderimizin önünde, Allah bana hizmetlerimizi anlatma fırsatı verdi. Böyle bir günde projelerimizin açılışı için ilçemizi teşrif ettiğiniz için zatı alinize, Sayın Hanımefendiye, her zaman yanımızda olan Bölge Milletvekillerimize, Kızılcahamam'ın evladı Bölge Milletvekilimiz Emrullah İşler Beyefendiye, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Tuna Beyefendiye bugün bizimle olan değerli konuklarımıza, belediye meclis üyelerimize, ilçe başkanımıza ve yönetimine, belediye personelimize, her zaman yanımızda olan Kızılcahamam halkına ve aileme teşekkür eder, saygılar sunarım” dedi.

Konuşmasını tamamlayan Belediye Başkanımız Muhittin Güney’den sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’um konuşmalarını yapmak üzere söz alarak yapılan projelerin Kızılcahamam’a ve Ülkemize hayırlı olmasını diledir.

Alana gelen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında” Bu toplantımızın ülkemizin içinden geçtiği sancılı dönemde çok güzel başlangıçlara vesile olacağına inanıyorum.

Terör sorununu tamamen Türkiye’nin gündeminden çıkartmakta kararlıyız. Operasyonlarımız aralıksız sürüyor. Hudutlarımızın dışında da teröristlere aman verdirmiyoruz. İnlerine giriyoruz ve gireceğiz. Teröristler kalleş pusularla bir yere varabileceklerini sanıyorlar. Mart seçimleri geliyor. Bu seçimlerde, teröre bulaşmış olanlar sandıktan çıkarsa, anında gereğini yapıp, kayyum tayinleriyle yolumuza devam edeceğiz. Terör saldırılarının da son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırıların hedefi bellidir. Bu provokasyonların Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü engellemekten başka bir gayesi yoktur. Biz kuklaları da kuklacıları da çok iyi biliyoruz. Kimin kimle hangi pazarlıklara giriştiğini de gayet iyi biliyorum. Bu kuşatma girişimlerine asla boyun eğmeyeceğiz.

Ekonomik sabotajlar üzerinden milli onur ve egemenliğimizin çiğnenmesine kesinlikle fırsat vermeyeceğiz. Türkiye, ne siyasi ne ekonomik alanda egemenlik haklarını pazarlık konusu yapmayacaktır. Türkiye, FETÖ, DEAŞ ve PKK gibi katil sürüleriyle mücadelesini sekteye uğratmayacaktır.

Kızılcahamam sadece doğasıyla, kaplıcalarıyla bilinen bir yer değil Kızılcahamam aynı zamanda şehitler ve kahramanlar diyarıdır. Şehitler ağacındaki 6 bin 917 künye bu toprakları nasıl vatan kıldığımızın sembolüdür. Ankara’daki 149 şehidimiz arasında 4 tane Kızılcahamamlı kardeşimiz var. Şehitlerimizin kanını asla yerde koymadık, koymayacağız. Katil sürülerinden hesabını sorduk, soruyoruz diyerek yatırım maliyetlerinin ve yaptığımız projelerin yatırım bedelleri ile birlikte açıklayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, milletimize hizmet için yapılan tesislerin vatanımıza ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış kurdelesi kesiminin ardından Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı makamına davet etti.

Son Güncelleme: 07.10.2018 23:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26