banner94

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI HEMŞERİ BULUŞMASINDA

Kızılcahamam ve Çamlıdereliler Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki,

CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI HEMŞERİ BULUŞMASINDA

Kızılcahamam ve Çamlıdereliler Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki,

uğur demirbaş
uğur demirbaş
09 Şubat 2019 Cumartesi 23:36
1554 Okunma
CUMHUR İTTİFAKI ADAYLARI HEMŞERİ BULUŞMASINDA

Kızılcahamam ve Çamlıdereliler Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar ve Çamlıdere Belediye Başkan Adayı Caner Can ile Şentepe'de biraraya geldi.

Kızılcahamam ve Çamlıdereli hemşeri programına MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Arife Polat Düzgün, Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, Mesleki Yeterlilik Kurum Başkanı  Adem Ceylan, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Süleyman Acar, Çamlıdere Belediye Başkanı ve Adayı Hazım Caner Can, MHP ve AK Parti ilçe başkanları katıldı.

Şentepe Esen Düğün Salonlarında gerçekleşen hemşeri buluşmasının açılış konuşmasının ardından Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki katılımcılardan destek isteyerek programı düzenleyen her iki parti teşkilatına da teşekkür ettiler.

Programda Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney ve Çamlıdere Belediye Başkanı Caner Can, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’ye ve MHP Genel Başkan yardımcısı Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım’a plaket takdim ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26