banner94

CHP'DEN BASIN AÇILAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam ilçe Başkanlığından Basın Açıklaması;

CHP'DEN BASIN AÇILAMASI

Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam ilçe Başkanlığından Basın Açıklaması;

19 Mayıs 2012 Cumartesi 14:11
1386 Okunma
Cumhuriyet Halk Partisi Kızılcahamam ilçe Başkanlığından Basın Açıklaması;

Sayın Yurttaşlarımız ve Basınımızın değerli temsilcileri; Bu anlamlı günde sözlerime başlamadan önce Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ile ülkemizin doğum günü olan bu müstesna günde bizlerle olan birlikteliğimizden dolayı partim ve şahsım adına hepinize çok teşekkür ederim.

Değerli yurttaşlarım;
Bilindiği gibi 19 Mayıs Emperyalizmin esareti altındaki bir ulusun başkaldırısı olduğu kadar bağımsızlık ve özgürlük savaşımızın başlangıç  tarihidir.
19 Mayıs ülkemizin olduğu kadar diğer mazlum uluslarında yazgılarının değiştirildiği tarihtir.
19 Mayıs karanlığın, ilkelliğin ve bağnazlığın yerlerini çağdaşlığa, aydınlığa ve Uygurluğa bıraktığı tarihtir.
Kısaca 19 Mayıs Mustafa Kemal’lerin doğum tarihi olmakla birlikte Anadolu Kurtuluş Destanının başlangıcı ve taçlandırıdığı tarihtir.
Değerli yurttaşlarım;
Anlam ve önemine kısaca değinmeye çalıştığımız 19 Mayıs bir ulusun şahlanışının kurtuluş meşalesinin tutundurulduğu gündür.
Uluslaşma sürecinin temelini oluşturan 19 Mayıs ulusal bağımsızlık ve Atatürk’ü anma etkinlikleri ne yazık ki içinde bulunduğumuz bu günlerde önemsizleştirme, etkisizleştirme ve unutturma çabalarına yönelik bazı düzenleme ve uygulamalar tüm ulusumuzu kaygılandırmakta ve derinden yaralamaktadır. Fakat tüm olumsuzluklara karşı Milletimizin bölünmez bütünlüğüne, Yüce Atatürk’ün ideallerine sahip çıkacağına olan inancımız ve güvencemiz tamdır.
Bu duygu ve düşüncelerimle şahsım ve partim adıma Halkımız ve Cumhuriyetimizin bekçisi Türk Gençliğine olan sonsuz güvenimizle ulusal bağımsızlık, Atatürk’ü anma ve Gençlik Bayramınızı en içten duygularımla kutlar saygılar sunarım.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2012-05-19 15:12:51

duyarlı kimselerde var anlaşılan . Hani gerisi sesiniz cıkmıyor anlaşılan...

Avatar
cumhur yılmaz 2012-05-19 15:14:28

Sivil toplum örgütleri siyasiler nerede tutuklanmaktanmı korktular...

Avatar
osman kara 2012-05-19 15:16:37

Bayramlar bitiyor unutturulmaya calışılıyor. Herkese ve herseye ragmen tepki koyulmuş kutlarım...

Avatar
orhan 2012-05-19 15:35:13

HELAL OLSUN

Avatar
FAHRETTİN 2012-05-19 15:59:39

19 MAYIS ULU ÖNDER ATATÜRK' ÜN DOĞUM GÜNÜ OLUP,TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN DE TEMELİNİN DE ATILDIĞI GÜNDÜR. BU ANLAMLI GÜNDE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ VE BU RUHLA DEVAMINI YAŞAMAKTAYIM,TÜM OLUMSUZLUKLARA RAMEN ATAMAMA BAĞLILIĞIMI BİR KEZ DAHA HEYACANLA HİSSETTİM BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİLDİR ATAM........

Avatar
taha karaçam 2012-05-19 20:14:57

Bakın artık tanklar yürümüyor, artık toplar yürümüyor, artık belediyenin araçları gereçleri yürümüyor, artık bir şenlik var, ortada gençlik var, sportif etkinlikler var. Bunu yapıyoruz ve bunu neye çevirdik gerçek bayrama çevrildi. bayram böyle olur. Öbürü demir perde ülkelerine ait kutlamalardı vesselam

Avatar
FEYZULLAH DİNÇER 2012-05-20 00:26:04

MİLLİ MÜCADELE RUHUNU KAYBEDENLER TABİKİ 23NİSANLARIN 19MAYISLARIN KIYMETİNİ BİLMEZ BUNU BİLMEYENLER YARİN SANDIK GELDİĞİ ZAMAN NASIL HESAP VERECEK BİL HASSA MHP İLÇE TEŞKİLATI ALMANYALARA KONYALARA TURLAR DÜZENLEYİP MİLLİ BAYRAMI AKP NİN LOKOMOTİFİ GİBİ KUTLAMAK NEDENMİŞ SEÇİMLERDE HESABINI VERECEK

Avatar
süleyman peker 2012-05-20 11:18:42

“Padişahın gözden çıkardığı topraklarımızı işgalden kurtarmak ve Ulusal Kurtuluş Savaşı’nı başlatarak, tam bağımsız bir Türkiye kurmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Mustafa Kemal, bu tarihi yolculuğa başladığı günü, dindar demeden, kindar demeden gençlerimize emanet etti”
“19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkan Mustafa Kemal’i, ne yazık ki Samsun’a çıkışından 93 yıl sonra, bayramlarının kurtuluş savaşı ruhundan arındırıldığı ve anıtlarına, heykellerine ÖZEL İZİNLE çelenklerin konulduğu bir süreçte TEK BAŞIMIZA anıyor ve kutluyoruz.MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BUGÜN HAVA SOĞUK ARKADAŞLARIMA EZİYET OLUR DİYE DÜŞÜNÜP SAMSUNA ÇIKMASAYDI,ALİ VELİ HÜSAYİN AHMET DEĞİL,YORGO DİMİTRİ ELENİ MARİA OLURDUK,,ULU ÖNDERİN ÖNÜNDE 1 DK SAYGI DURUŞUNDA DURMAK MI SİZİ SIKINTIYA SOKAN,,TÜRK ASKERLERİNİN VE TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİNİN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GENÇ ORDUSU GÜCÜ RUHU STADLARDA TV YOLUYLA DÜNYAYA GÖSTERİLMESİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR BAZI KİŞİLERİ,,BU İŞ SOKAKTA MİSKET OYNAMAYA YUMURTA TOKUŞTURMAYA BENZEMEZ.

banner89

banner83

banner26