banner94

ÇAM OTEL`İN İLK KONUKLARI SAĞLIK-SEN OLDU

Sağlık-Sen Ankara 2 No’lu Şubesi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

ÇAM OTEL`İN İLK KONUKLARI SAĞLIK-SEN OLDU

Sağlık-Sen Ankara 2 No’lu Şubesi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
15 Aralık 2014 Pazartesi 15:07
2395 Okunma
ÇAM OTEL`İN İLK KONUKLARI SAĞLIK-SEN OLDU

Sağlık-Sen Ankara 2 No’lu Şubesi İl Divan Toplantısı gerçekleştirildi.

Kızılcahamam Cam Otel’in ilk misafirleri olan ve Sağlık-Sen Başkan yardımcısı Berat Erkaya`nın ev sahibliğinde gerçekleşen Sağlık-Sen’in Toplantısına Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ile birlikte Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Genel Başkan Yardımcıları Kemal Çırak, Mustafa Örnek, Mutlu Kaya ve Abdülaziz Arslan, şube yönetim kurulu üyeleri ve temsilciler katıldı.

Memur-Sen ve Sağlık-Sen’in sendikacılığı farklı bir noktaya taşıyarak çalışan, çözüm üreten, sorunlara çare arayan, bilimsel temelli çalışmalara imza atan bir vizyonla mücadelesini sürdürdüğünü belirten Genel Başkanımız Metin Memiş, yeni Türkiye’de Memur-Sen’e çok iş düştüğünün bilincinde olduklarını ifade etti.

“Sağlık-Sen olarak durduğumuz nokta, ortaya koyduğumuz politika çok değerlidir” diye konuşan Genel Başkan Metin Memiş, yeni Türkiye söyleminin altının doldurulmasında Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.    

Demokratikleşmenin, bireysel hak ve özgürlüklerin geliştirilmesinin Yeni Türkiye’nin geleceğinde yer alması gerektiğini kaydeden Memiş “Yeni Türkiye’de artık sağlık çalışanlarının da bir özlük hakkına sahip olması gerekli. Sağlıkta dönüşüm, hasta memnuniyetinin artmasını ve doktora ulaşmanın kolaylaşmasını sağlasa da sağlık çalışanlarına sadece bir teşekkürle yetiniliyor. Memnuniyete rağmen, şiddet, mobbing, adaletsiz döner sermaye sistemi nedeniyle sağlık çalışanları tükenmişliğe itiliyor ve yıpranıyor. Yeni Türkiye’de sağlık çalışanlarının hakları olması gerektiği noktaya getirilmelidir” dedi. 

 














































Son Güncelleme: 15.12.2014 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tuncay gürün 2014-12-15 15:55:49

berat başkan seninle her yer güzel.

Avatar
orhan sağlam 2014-12-17 08:54:43

İlçemize hayırlı olsun

Avatar
NURETTİN SÖZEN 2014-12-19 10:00:26

HAYİRLİ OLSUN

banner89

banner83

banner26