banner94

BÜYÜKŞEHİRDEN KIZILCAHAMAM'A İFTAR YEMEĞİ

Büyükşehir Belediyesi’nin “Her İlçede Halk İftarları” adı altında gerçekleştirdiği iftar yemeği Kızılcahamam'da Kazım Karabekir caddesi üzerinde yapıldı.

BÜYÜKŞEHİRDEN KIZILCAHAMAM'A İFTAR YEMEĞİ

Büyükşehir Belediyesi’nin “Her İlçede Halk İftarları” adı altında gerçekleştirdiği iftar yemeği Kızılcahamam'da Kazım Karabekir caddesi üzerinde yapıldı.

02 Ağustos 2013 Cuma 01:07
2402 Okunma

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KIZILCAHAMAM'DA TOPLU İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin “Her İlçede Halk İftarları” adı altında gerçekleştirdiği iftar yemeği Kızılcahamam'da Kazım Karabekir caddesi üzerinde yapıldı.

Kızılcahamam Ak Parti ilçe teşkilatının girişimleri ve Ramazan ayı boyunca süren Büyükşehir Belediyesi’nin iftar buluşmaları 01.08.2013 Perşembe günü Kızılcahamam’da halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kızılcahamamlıların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Ak Parti Milletvekillerinden Prof. Dr. Emrullah İşler, Prof. Dr. Seyit Sertçevik, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı, Çeltikçi Belediye Başkanı Hidayet Demirhan, Belediye Meclis Üyeleri, Eski Belediye Başkanı Esen Ali Sezen,  İlgenel Meclis Başkanı Ahmet Arslanoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, BBP İlçe başkan yardımcısı Serdar Akbaş Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Mülki ve İdari Amirleri, Köy Muhtarları ve davetliler katıldı.

İftar öncesi kurulan masaları dolduran Kızılcahamamlılara Tasavvuf musikisi konseri verilerek Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Akşam Ezanının okunmasıyla hep birlikte iftar yapıldı. yapılan toplu iftar programında selamlama konuşması yapan Milletvekillerinden Prof. Dr. Emrullah İşler katılımcılarılara teşekkür etti. Ardından konuşma yapan Ankara büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek;  Öncelikle Ankara'nın yanı başında olan Kızılcahamam'ın önümüzdeki günlerde Büyükşehire bağlanacağı müjdesini vererek sözlerime başlamak istiyorum dedi. Kızılcahamamla ilgili, konuşmamın sonunda müjdelerim olacak, ilk olarak çocuklara hediyelerim var diyen Gökçek; genel siyasetten ve Gezi parkı olaylarının sonucu nerelere getirildiğinden bahsetti ve Son on yılda faize giden verginin artık dört bir tarafta yatırıma dönüştüğüne dikkat çeken Başkan Gökçek, biten IMF borçlarının yanı sıra, Türkiye’yi kalkındıracak yeni projelerden İstanbul’a yeni kanal projesi, üçüncü Boğaz Köprüsü, nükleer santraller, uluslar arası aktarmaların merkezi olacak yeni havalimanı ile üç sene içinde devletin kasasına 60 milyar liraya yakın gelir gireceğini vurguladı.

7'den 70'e herkes Twitter'i öğrenecek!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek;  Alanda bulunan 7’den 70’e herkesten twitter kullanmayı öğrenmelerini de istedi. Gökçek; “Eskiden savaş meydanlarda olurmuş, sonra tüfek icat edilmiş mertlik bozulmuş. Şimdi bu savaş esas nerede devam ediyor biliyor musunuz ? İnternette twitter denilen bir yer var ya, orada devam ediyor” diye konuştu. Gezi olaylarının 1. gününde 1 milyon 700 tane Twitten yurtdışından yurt içine attılar sanki ülkeler içerisindeki insanlar bu işi tasvif ediyorlarmış havası verdiler. Nasıl yapıyorlar bunu resmen insanların kafasını bulandırarak bunun için twitteri öğreneceksiniz dedi.

Kızılcahamam'ın istediğini yapmaya hazırız!

Kızılcahamamımız bizden bu dönem içerisinde yüksek okul talebinde bulundu, hemşeriniz Salih Bezci'nin de katkılarıyla Yüksek okul girişimleri için çalışmalar yaptık. Okul yapılacaksa arsa büyük şehir belediyesinden  İlçeye 7 km ilerde ASKİ'ye ait araziyi yüksek okul yapılması için hibe ettik inşallah önümüzdeki yıl itibariyle yüksek okul yapılacak diyen Gökçek sözlerine şöyle devam etti.  Bur da aynı partiden değiliz ama  Milliyetçi Hareket Partili Kızılcahamam Belediye Başkanıma söylüyorum Asfalt ihtiyacı varsa ne kadar istiyorsa verebilirim, Ayrıca Kızılcahamam'ın girişinde bir yer tespit ederek oraya büyük bir saat kulesi dikelim oda bizim Kızılcahamam'a hediyemiz olsun dedi.

Soğuksu Milli Parkında Asfalt Çalışmaları devam ediyor !

Soğuksu Milli Parkı ile ilgi hazırlıklarımız var Asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Orada doğalgaz çalışmaları var tamamlandıktan sonra, bizde asfalt işlemini tamamlayacağız. Allah nasip eder Kızılcahamam Büyükşehire bağlandığı zaman özellikle buradaki termal turizmin teşviki için de elimizden geleni yapacağız diyerek sözlerini tamamladı.

İftar yemeğinin sonunda çocuklara hediyelerin olduğunu ve yönlendirme yapılarak topve bebek dağıtımı yapıldı. Çocuklar bir heyecanla dağıtım yerine vardıklarında çok az sayıda dağıtılan oyuncaklar birçok çocuğa yetişmedi. Oyuncak alamayan çocuklar göz yaşlarıyla evlerinin yolunu tuttu.

































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yiğit 2013-08-02 08:24:08

bu iftarın gövde gösterisinden başka birşey olmadığını söyleyemeyecem mağlesef, birtek yiğit gördüm helal olsun bu büyüklüğügü mütevaziliği gösteren Belediye başkanımız evladımız Coşkun Ünal'ı kutluyorum, herkes şov peşinde sen Kızılcahamamı temsilen ordasın.

Avatar
akpliyim 2013-08-02 09:14:20

o kadar yaşlı insanlara o bayanlaraın arkasaında bekleyen yabancı yabancı insanlara ben nasıl gönderecem kızımı eşimi dostumu o rezilliğin icine tek bişey diycem yazıklara olsun

Avatar
hakan 2013-08-02 09:35:28

gerçekden coşkun başkanın göstermiş olduğu büyüklük takdire şayan ayrıca kendi vermiş olduğu iftarda hiçbir siyasi içerik olmadan iftarı verip bitirmiş olması coşkun başkanın büyüklüğünü gösteriyor

Avatar
Ahmet 2013-08-02 18:14:27

Vay vayy vay.. İktidar partisinin yemeği olunca ilçede ne dar idareci, müdür varsa hepsi gelmiş.Tabi bizde buradayız, bize dokunmayın der gibi.. Tabiki boşuna, herkes kimin ne olduğunu biliyor.
Muhsin Yazıcıoğlunun dediği gibi; "Bir Saniyesine Bile Hakim Olmadığımız, Hükmedemediğimiz Bir Hayat, Bir Dünya İçin; FIRILDAK Olmanın Anlamı Yok! "

banner89

banner83

banner26