banner94

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Tüm yurtta olduğu gibi Kızılcahamam’da da 30 Mart yerel seçimlerinde partiler tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Tüm yurtta olduğu gibi Kızılcahamam’da da 30 Mart yerel seçimlerinde partiler tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Mart 2014 Çarşamba 23:23
1636 Okunma
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİNDEN DUYARLI DAVRANIŞ

Tüm yurtta olduğu gibi Kızılcahamam’da da 30 Mart yerel seçimlerinde partiler tanıtım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Maddi Gücü olan Partiler kıyasıya rekabet ortamı yaratarak tanıtım çalışmaları yaparken  hazine yardımı alamayan Partiler sadece tabelalarının asılı olduğu ilçe binalarında seçim çalışmalarını yürütüyor.

Bunlardan bir tanesi olan Kızılcahamam Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatı Kazım Karabekir caddesi üzerine asmış olduğu pankart ile seslerini duyurmaya çalıştı. Dikkat çekici bir cümle kullanan Büyük Birlik Partisi Pankartın üzerine “ HAZİNE YARDIMI VE BELEDİYE DESTEĞİ OLMADIĞI İÇİN, BAYRAK KİRLİLİĞİ YARIŞINA KATILAMIYORUZ, TÜM HEMŞERİLERİMİZDEN ÖZÜR DİLERİZ”  yazdı.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe Başkan yardımcısı Serdar Akbaş konuşmasında; “ 2009 seçimlerinde ilçemizde seçime giren partiler ile bir anlaşma yapılmıştı ve siyasi partiler kendi seçim büroları önünün dışında hiçbir yere bayrak asmayacak çevreye zar verici durumlardan kaçınacak ve sükunet içerisinde bir seçim geçirilmesi için karar alınmıştı ve bu karar çok güzel bir karardı hazine yardımı almayan bir parti olarak mensuplarımız çocuklarımızın süt paralarından keserek yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında en askeri harcama yapan parti olduk. Bu dönem yine aynı şekilde bir karar alınmasının doğru olacağını düşünerek parti ilçe başkanları ve adaylar bir araya gelerek aynı kararı alması ve ardından kararı bozarak seçim çalışmalarında hazine yardımı alan ve Belediye desteğini arkasına almış olan partiler en yüksek seviyede partilerinin ve kendilerinin tanıtımını israf seviyesinde yapmaya başladılar. Biz 21 yıldır hazineden seçim yardımı almadan, kendi imkanlarımızla seçim büromuzun önünü süsledik bayrakla siyaset yapılacağına inanmıyorum ekiple olacağına inanıyorum evet semboller tanıtılmalı ama yerli yerinde olmalı insanlar Kızılcahamam’da parti teşkilatlarının yerlerini biliyorlar adaylar broşürler ile kendini tanıtmalı bir şey yapılacaksa Azı karar Ortası yara çoğu zarardır. Biz israfa bulaşmadan yerli yerinde kararınca yaparak bu seçimlere gireceğiz sadece seçim büromuzun önünü süsledik bilbortlara alınan karar sayısınca giriyoruz onunla yetiniyoruz. Bilindiği gibi 3 partiye veriliyor hazine yardımı Ak Parti, MHP ve CHP meydanlarda onların sesi çıkıyor milletin parasıyla milleti kazanmaya çalışılıyor. Ben son olarak şu şekilde olabilirdi diye düşünüyorum Kızılcahamam’da ortak bir kararla acizane belirli bir bütçe çıkarabilirdik 3 siyasi parti 5 siyasi parti bir araya gelip bir havuz oluşturulabilirdi ihtiyaç sahipleri yararında kullanılabilirdi, bir engellimize sandalye öğrencilerimize burs şeklinde bir karar alınabilinirdi bu şekilde daha hayırlı olurdu diye düşünüyoruz” dedi.








Son Güncelleme: 24.03.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:D 2014-03-06 17:56:17

ilginçsin bbp.akp mhp saadet durmuşken asacak en güzel yeri bulmuş.isterlerse söylesinler söyledikleri yere asalım bayrakları.komik bir durum :)

Avatar
hsn 2014-03-07 19:19:20

yani hazine yardımı ve belediye desteğiniz olsa yapacaksınız böyle seçim afişlerini.benim anladığım bu yanlış anlamayın

banner89

banner83

banner26