banner94

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kızılcahamam Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı tarafından Partililere ve ailelerine iftar yemeği verildi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kızılcahamam Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı tarafından Partililere ve ailelerine iftar yemeği verildi.

06 Ağustos 2013 Salı 00:55
1276 Okunma
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İFTAR YEMEĞİ VERDİ

Kızılcahamam  Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Teşkilatı tarafından Partililere ve ailelerine iftar yemeği verildi.

Yabanabat Kültür Merkezi Sultan Süleyman Düğün Salonunda 05.08.2013 pazartesi günü verilen iftar yemeğine Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal,Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce Belediye, BBP Ankara İl Başkanı Gökhan Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri, BBP İlçe Başkanı Süleyman Özdere ve yöentim kurulu üyeleri,  CHP Eski İlçe Başkanı Ali Altınok, Esnaf Odaları Başkanı Mustafa Keleş, Partililer, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine İlgi ve katılımın yoğun oldu. iftar yemeği sonrasında açıklama yapan Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam İlçe Başkan Yardımcısı Serdar Akbaş ;  "Mübarek Ramazan ayının son günlerde, düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine çok değerli dostlarımız ve büyüklerimiz katılarak bizleri şereflendirdi. Burada bizlerle aynı sofrayı paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum, Allah razı olsun." dedi.

Parti iftar yemeğinin ardından İlçe binasına geçen İl Başkanı Gökhan Tüzün ve yönetimi ile birlikte partililer gündemi değerlendirdiler.

 


































































Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26