banner94

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANKARA ADAYLARINI TANITTI

BBP Ankara Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı, Anatolia Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANKARA ADAYLARINI TANITTI

BBP Ankara Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı, Anatolia Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
16 Şubat 2014 Pazar 13:28
2968 Okunma
BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ANKARA ADAYLARINI TANITTI

BBP Ankara Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının Tanıtım Toplantısı, Anatolia Gösteri Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği tanıtım toplantısında konuşan Genel Başkan Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir ve ilçelerindeki adayları vatandaşlarla buluşturduklarını belirterek, adaylara başarılar diledi.


BBP’nin adaylarının tamamının hem Ankara’da olduğu gibi Türkiye’nin her tarafındaki adaylarının ehliyetli, bilgili, tecrübeli, kalbinde vatan ve bayrak sevgisi taşıyan aynı zamanda yüreğinde iman sevgisini, ezan sevgisini de onunla birlikte birleştiren çok büyük değerler olduğunu ifade eden Destici, “Rabbim kendilerini utandırmasın, başarılı kılsın” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye’nin yerel yönetimlerdeki en başarılı siyasi partisinin BBP olduğunu söyleyerek, “Bu seçimlerin tek galibi biz olacağız. Şimdi bazıları başta Ankara olmak üzere bunun korkusunu yaşamaya başlamışlar. Büyük bir telaş içerisinde bize iftira atma, çamur atma ya da engelleme gayreti gütmeye çalışıyorlar. Ben buradan onlara şunu söylemek istiyorum; korkunun ecele faydası yoktur” dedi.


“HODRİ MEYDAN”
BBP’nin adaylarına sahip çıkılması yönünde vatandaşlara çağrıda bulunan Destici, önlerinde bir yerel seçim olduğunu vurguladı. BBP’nin şu anda Türkiye’nin yerel yönetimlerdeki en başarılı siyasi partisi olduğunu söyleyen Destici, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ben bunu her yerde göğsümü gere gere söylüyorum ve söylemeye devam edeceğim. Şimdi bir kara propaganda geliştiriyorlar. Bir yalan söylüyorlar. Hizmet getiremezmişiz. Şimdi biz 2009’da bütün kazandığımız belediyelerinin tamamına yakınını iktidar partisinden devraldık. Sivas Belediyesi’ni de diğer ilçe belediyelerini de tamamını iktidar partisinden devraldık. İktidar dönemiyle, BBP dönemini kıyaslayalım. Eğer üç katından az hizmet yapmışsak ben adaylarımı çekeceğim. Sizin adaylarınızı destekleyeceğim diyorum. Her yerde bunu söylüyorum. Hodri meydan. Bir kere de Ankara’dan sesleniyorum.”
Destici, belediye başkanının iş bilen birisi olması durumunda orada başarısızlıktan söz etmenin mümkün olmayacağını belirterek, BBP’nin şu andaki bütün belediye başkanlarının bu vasıflara sahip kişiler olduğunu kaydetti.

“BU SEÇİMLERİN TEK GALİBİ BİZ OLACAĞIZ”
Türkiye’deki bütün seçim çevrelerinde kendi adlarıyla, kendi amblemleriyle ve kendi adaylarıyla seçimlere katıldıklarının altını çizen Destici, 81 ilin 81’inde BBP’nin kendi adaylarıyla seçimlere katıldığını kaydetti. Önlerindeki yerel seçimlere hem oy oranını attırma hem belediye başkan sayısını attırma anlamında en başarılı partisinin BBP olacağından hiç kimsenin şüphe duymamasını isteyen Destici, “Bu seçimlerin tek galibi biz olacağız. Şimdi bazıları başta Ankara olmak üzere bunun korkusunu yaşamaya başlamışlar büyük bir telaş içerisinde bize iftira atma, çamur atma ya da engelleme gayreti gütmeye çalışıyorlar. Ben buradan onlara şunu söylemek istiyorum; korkunun ecele faydası yoktur. Siz ne yaparsanız yapın biz sizinle aynı seviyeye düşmeyeceğiz. Çünkü herkes kendine yakışanı yapar. Biz BBP’lilere, Alperenlere, Muhsin Yazıcıoğlu’nun dava arkadaşlarına yakışanı yapacağız. Onun dışında hiçbir şey yapmayacağız” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE ŞU ANDA ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR”
Türkiye’nin şu anda önemli bir süreçten geçtiğini, aslında Türkiye’nin her zaman önemli süreçlerden geçtiğini vurgulayan Destici, “Çünkü Türkiye düzgün yönetilmiyor. Türkiye dürüst yönetilmiyor. Türkiye doğru yönetilmiyor. Türkiye adaletli bir şekilde yönetilmiyor. Türkiye ahlaki normlar içerisinde yönetilmiyor. Türkiye tam demokratik bir anayasayla yönetilmiyor. Türkiye’de özgürlükler tam olarak verilmiş değil. Türkiye’de insanlarımızın güvenliği tam olarak sağlanmış değil. Türkiye’de maalesef müreffeh hayat yani refah bir türlü ikame edilmiş değil” dedi.
Türkiye’de 50 milyon insanın açlık ve yoksulluk sınırı altında yaşadığına dikkat çeken Destici, aday tanıtım toplantısına gelmeden önce taşeron işçilerin eylemine katıldığını belirterek, taşeron işçilerin tamamını BBP iktidarında kadroya alacakları vaadinde bulundu.
Yapılan konuşmaların ardından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı ve ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte vatandaşları selamladı. Ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

ANKARA

 REMZİ ÇAYIR

AKYURT

LÜTFÜ ERCAN

ALTINDAĞ-1

ABDURRAHMAN KESKİN

AYAŞ

 

BALA

HUSEYİN TOKER

BEYPAZARI

 

ÇAMLIDERE

AHMET MERCİMEKCİ

ÇANKAYA

EBRU ALPKILIÇ

ÇUBUK

MUSTAFA ÖZDEN

ELMADAĞ

EROL DAŞAR

ETİMESGUT

MEHMET NAZLI

GÖLBAŞI

AHMET YÜCE

GÜDÜL

ABDULLAH USKUT

HAYMANA

ZEKİ DEMİR

KALECİK

DURSUN VAROL

KAZAN

HASAN YEŞİL

KEÇİÖREN

TURGUT ALTINOK

KIZILCAHAMAM

SÜLEYMAN ÖZDERE

MAMAK-1

FERHAT TÜRKEL

PURSAKLAR

HAYRETTİN ÇAL

SİNCAN

SULEYMAN ÇIRAK

ŞEREFLİKOÇHİSAR

FERİT TEKİNTAŞ

YENİMAHALLE-1

MEHMET TÜRKSOYU

 



























































Son Güncelleme: 16.02.2014 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26