banner94

BÜLENT UYAR YAZDI

GOMİS ATTI CİMBOM KAZANDI----2-1 GALATASARAY    2***TABZONSPOR*** 1 LİG’DE DİĞER SONUÇLAR U-15 K.HAMAM BEL.SPOR----------------6 AŞKENT SPORTİF AŞ-----------------------0

BÜLENT UYAR YAZDI

GOMİS ATTI CİMBOM KAZANDI----2-1 GALATASARAY    2***TABZONSPOR*** 1 LİG’DE DİĞER SONUÇLAR U-15 K.HAMAM BEL.SPOR----------------6 AŞKENT SPORTİF AŞ-----------------------0

uğur demirbaş
uğur demirbaş
05 Nisan 2018 Perşembe 18:57
479 Okunma
BÜLENT UYAR YAZDI

GOMİS ATTI CİMBOM KAZANDI----2-1

GALATASARAY    2***TABZONSPOR*** 1

Türk Telekom stadında oynanan müsabakada GalatasarayTrabzonsporlakarşılaştı.Maça üstün ve baskılı başlayan cimbom, solda Yogatomo, sağda Marıano’nun süper oyunlarıyla ilkyarıya damga vurdular.Maçın başında Marıano’nun presi ve arkasından ara pasına yetişen Feguli‘nin 8.dakikadaki golüyle ilk yarıyı 1/0 önde kapattı. Trabzon un İkinci yarıda Yusuf un gayretleri sonuç getirmedi. Maçın ikinci yarısında Gomis’in akıllı plasesiyle maç 2/0 a geldi.Maçta Trabzon adına Burak Yılmaz’ın kötü oyunu ve maç boyu düştüğü ofsayt pozizyonları maçın  kötüsü olmaya yetti.Maçın son dakikası orta sahada kazanılan serbest vuruşu çok güzel kullanan Kuçka 45 metreden kalecinin hatasıysa fileleri sarstı ve maç 2/1 sonuçlandı.Bu skorla Galatasaray liderliğini sürdürdü……..

BEŞİKTAŞ’IN TALİSKA’ SI VAR---------1-0

BEŞİKTAŞ------1      GENÇLERBİRLİĞİ  0

Ligde cumartesi oynanan müsabakada;bir tarafta şampiyonluk hesabı yapan Beşiktaş,bir tarafta düşme potasındaki Gençlerbirliği,maça her iki tarafta temkinli başladı.Beşiktaş maçı kazanması gerektiğini bildiği için baskı kurmaya çalıştı.Qerazma’nın eksikliğini çeken Beşiktaşta kurtarıcı her zamanki gibi Taliska oldu ve maçı 1-0 kazanmasını bildi………Biri ateş hattıdakalırken,biri şampiyonluk yarışında kalmayı sürdürdü.

LİG’DE DİĞER SONUÇLAR

SİVAS SPOR--- 1           KARABÜK—1

MALATYASPOR-4      GENÇLERBİRLİĞİ-1

 ANTALYASPOR-2       BURSA SPOR---0

OSMANLISPOR-0      KONYA SPOR –0

U-15 K.HAMAM BEL.SPOR----------------6

BAŞKENT SPORTİF AŞ-----------------------0

Ankara u-15 futbol liginde şampiyonluk mücadelesi yapan gençlerimiz,bir başarılı hafta daha geçirdi.Tek devreli lig usulü oynanan müsabakalarda her maçını deplasmanda oynayan geçlerimiz ,bu haftayıda kayıpsız geçerek 3 de 3 yaptı.Ankarada oynanan müsabakayı 6-0 gibi güzel bir sonuçla kapattı. Takımımız şampiyonluk yolunda hızla ilerlemekte.Gençlerimize çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.

PUAN DURUMU          O- G- B- M---------puan

1-K.HAMAM BEL.SP.  3-  3-  0-  0---------   9

2.SİNCAN GÜCÜ          3-  3-  0-  0---------   9

3.GENÇ KARTALLAR    4-  3-  0-  1----------  9

4.ANKARA İDMAN Y.  4-  2-  0-   2---------- 6

5.ESENBOĞA SPOR    4-   2-  0-  2------------6

6.BAŞKENTSPORTİF   4-   1-  1-  2------------4

7.BAHÇELERÜSTÜ SP.3-   1-  0-  2-----------3

8.MAMAK SPOR         4-    0-   1-  3----------1

9.ORTADOĞU SPOR   3-    0-   0-  3----------0

Anahtar Kelimeler:
BÜLET UYAR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26