banner94

BEYHAN SARIDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Akparti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı'dan 3 Aralık Dünya Özürlüler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

BEYHAN SARIDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Akparti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı'dan 3 Aralık Dünya Özürlüler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
03 Aralık 2013 Salı 12:14
1155 Okunma
BEYHAN SARIDAN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Akparti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı'dan 3 Aralık Dünya Özürlüler günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Sarı Mesajına bir şiirle başlayarak;

Güneş yine parlar mı aynı parlaklıkta acaba?
Bin bir ümitle yaşarken, hiç gelir mi insan aklına?
Bir sabah kalktığında! Gözlerinin artık renkleri ayıramayacağına!
Ya da yürüyemeyeceğini o kumsalda, boydan boya!
Engelli Dostu Bir Kızılcahamam İçin Çalışacağım.

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Beyhan Sarı, alt yapı düzenlemeleri, iç ve dış mekân tasarımlarıyla engelli dostu Kızılcahamam oluşturacağını söyledi.
AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan A. Adayı Beyhan Sarı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Engelliler konusunda her adımı cesaretle atan AK Parti, engelli vatandaşları hayatın her alanında görmek isteyen politikaları zaman kaybetmeden hayata geçirdi. Gelişmiş ülkeler ekonomik krizleri bahane ederek dezavantajlı gruplara sunduğu imkânları kısıtlarken, AK Parti merkezi bütçeden bu alana ayırdığı payı her yıl biraz daha artmıştır. Allah nasip eder hemşerilerim teveccühü ile göreve geldiğimizde biz de engelliler için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağız. Engelli vatandaşlarımızın kendi kendilerine yetebilmeleri, bilgi ve kültür seviyelerini yükseltmeleri, bir meslek sahibi olup bu meslekte iş edinmeleri ve diğer insanlarla sağlıklı ilişkiler kurup toplumun her alanına katılabilmeleri için gayretle çalışacağız” dedi.
Engelliler için bir yandan şehirlerin, kamu binalarının, kamuya açık yerlerin yeniden düzenlenmesi ve yenilerinin bu projeye göre yapılması inşallah bize nasip olacak diyen Beyhan Sarı sözlerine şöyle devam etti:

“Engelliler için kamu binalarının, kamuya açık yerlerin uygun hale getirerek onların hayatlarını kolaylaştırmak, diğer yandan da tüm engellilerin eğitimi ve çalışabilir durumda olanlarının istihdamını sağlamak için çalışacağız. Engelli hemşerilerim için çalışmaları büyük bir titizlikle sürdüreceğim.”

Ak Parti Hükümeti’nin sağladığı “Engelli vatandaşlar için geliştirilen Evde Sağlık Hizmeti”nin çok önemsemekteyim ve bu uygulamanın Kızılcahamam’da daha da yaygınlaşmasını sağlayacağım. Devletimizin sağladığı ‘Umut Evleri Projesi’ ve ‘Engelsiz Yaşam Merkezleri Projeleri’nin Kızılcahamam’da hayat bulmasında vesile olacak, ayrıca özel ve resmi bakım ve rehabilitasyon merkezlerinin hizmet standartları da yükselmesine vesile olacağız. Alt yapı düzenlemeleriyle, iç ve dış mekân tasarımlarıyla engelli dostu ortamlar, engelli dostu alanlar kurulacak. Kentsel dönüşüm çalışmalarında engelliler unutulmayacak ve mimari düzenlemelerde öncelikle onlar gözetilecek. Engellilerimizin toplumun kıyısında değil tam içinde yer alabilmeleri için her türlü kolaylık sağlamak için çalışacağım. Bu görüşlerle Dünya Engelliler Günü’nde bütün engelli hemşerilerimi en samimi duygularımla selamlıyorum” dedi.

Son Güncelleme: 03.12.2013 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kızılcahamamlı Geçler 2013-12-03 17:31:00

beyhan başkam farkı,başkanım daim senin temiz kalpli yapının yanındayız.

banner89

banner83

banner26