banner94

BEYHAN SARI'DAN YENİ YIL MESAJI

Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı yeni yıl mesajı yayınladı.

BEYHAN SARI'DAN YENİ YIL MESAJI

Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı yeni yıl mesajı yayınladı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
31 Aralık 2018 Pazartesi 17:51
772 Okunma
BEYHAN SARI'DAN YENİ YIL MESAJI

Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı yeni yıl mesajı yayınladı.

AK Parti Kızılcahamam Belediye Başkan Aday Adayı Beyhan Sarı yayınladığı mesajında, Rabbim'den Yeni Başlangıçlar Ve Yeni Umutlarla Dolu Hayırlı Bir Yıl Dilerim diyerek mesajına şöyle devam etti.

“Her yeni yıl yeni umutların yeşerdiği, yeni sevinçlerin canlandığı, daha iyi imkan ve koşullara erişmek için beklentilerin arttığı ve yeni umutların yeşermesi için bir vesiledir. Kimi zaman hep birlikte sevindik, kimi zamansa hep birlikte üzüldük. İyi ve kötü günleri ile bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerle yeni bir yıla daha hep birlikte giriyoruz. Bu güne kadar bizlere güvenip vermiş olduğunuz destek ve dualarınız, yaptığımız ve yapacağımız işlere büyük güç katmıştır. Çalışmalarımızın, gayretlerimizin amacı daima ilçemiz ve ilçemizde yasayan hemşehrilerimiz olmuştur. İlçemizin ve köylerimizin, üreten ,gelişen, modern ve daha refah içinde yaşanılabilir bir yer olması, geleceğe daha fazla umutla bakmak için hep birlikte kol kola çalıştık. Gönülden çalışmaya da her şartta ve koşulda devam edeceğiz. Allah'in izniyle, ilçemizin geleceği için değerli hemşehrilerimizle el ele vererek, 2019 yılında da her şartta ilçemizi daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için, daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeni hedefler, yeni başlangıçlar inancıyla yeni yılınızı kutlar, 2019 yılının başta aileniz, sevdikleriniz, ilçemiz,Milletimiz, Ülkemiz ve Devletimize, Ordumuza, Güvenlik güçlerimize başarılarla dolu zaferler ve hayırlar getirmesini diler, bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerime, milletimize, devletimize,Türk ve İslam alemine umutlu, bereketli, sağlıklı ve mutlu bir yıl olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Allah'a emanet olunuz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26