banner94

BEYHAN SARI A. ADAYLIĞINI ACIKLADI

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı “Ben De Varım Dedi”

BEYHAN SARI A. ADAYLIĞINI ACIKLADI

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı “Ben De Varım Dedi”

uğur demirbaş
uğur demirbaş
26 Ekim 2013 Cumartesi 11:08
2994 Okunma
BEYHAN SARI A. ADAYLIĞINI ACIKLADI

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı, Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı “Ben De Varım Dedi”

 

AK Parti’de belediye başkanlığı için son başvuruların yapılacağı güne az bir zaman kala aday adayları müracaatlarını hızlandırarak  aday başvurularını yapmaya başladılar. Adaylığı konulması beklenen Kazan Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Sarı da nihayet adaylığı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı ve Kızılcahamam Belediye Başkanlığı için ben de varım dedi.


Siyasi ve sosyal hayatta aktif birçok görevde bulunan, özellikle de idari ve bürokratik alanda büyük tecrübe sahibi olan Beyhan Sarı Kızılcahamam Belediye Başkanlığı’na aday adayı ama henüz görevinden istifa etmiş değil. “ Şayet istifa etmiş olsam ve resmen aday adaylığımı koymuş olsaydım şöyle bir açıklama yapardım “ diyen Sarı şu ifadeleri kullandı: “Kendimi bildim bileli aktif, evrensel ve çağdaş bir hayatım oldu. Genç yaşta başlattığım siyasi ve sosyal gözlemlerim bana büyük tecrübe kazandırdı. Bununla birlikte sosyal alanda önemli çalışmalarda bulundum. Şu ana kadar ki ömrümü çalışma hayatında geçirerek hizmetin nasıl yapılacağı konusunda büyük tecrübe edindim. Görevlerimin icabı alenen siyaset yapmadım ve yapamazdım, şimdi de siyaset yapmıyorum aslında, ben siyasetten daha ziyade sosyal yaşam ve hizmet alanında varlığımı ortaya koydum. Yani demek istiyorum ki, ‘ Ben hizmet erbabı bir adamım’ ve her gittiğim yerde, kendimin varlığını hissettirir, her adım atışım hizmete yöneliktir. Şu gerçeği ben iyi biliyorum ve herkesin de bilmesinde yarar var; “Halka hizmet Hakk’a hizmettir.” Ben bu düstur üzerine yetiştim ve kendimi bu slogan üzerinde geliştirdim. Allah nasip eder adaylığım gerçekleşirse kazanmama gibi bir sorun olmaz zira ben Kızılcahamam’ın özüyüm, Kızılcahamamlı hemşerilerim de beni kendilerinin bir parçası olarak görürler. Çalışma hayatımdan büyük tecrübe edindim, ama daha çok da Kazan Belediye Başkan Yardımcısı olarak bu görevde bulunduğum süre zarfında kazandığım tecrübe ile gücüme güç katarak büyük hedeflere kulaç atacak noktaya geldim. Pek tabii ki her şey takdir-i ilahi olur. Ben inanan ve inançlı bir insanım. Şayet memleketime, milletimi ve hemşerilerime hayırlı olacaksa her şey istediğim gibi olsun. Her şeyi önce Cenab-ı Hakk’ın sonra da saygı değer Kızılcahamamlı hemşerilerimin takdirlerine bırakıyorum. Bir de AK Parti’nin kurmay kadrosu söz konusu bilindiği gibi. Kararı onlar verecek, onların vereceği karar bizim için hiç şüphesiz ki kabulleneceğimiz en önemli unsurdur ve saygı ile karşılarız. Hayırlı olacaksa arzumuz gerçekleşsin. Ben her şeyi takdirlere bırakıyorum.”
Kızılcahamam Güvem Nahiyesi Yukarıkese Köyü’nde 1961 yılında doğan, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlayan Beyhan Sarı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu.
Çalışma hayatına 1979 yılında başlayan ve 1983 yılında S.S.K. Genel Müdürlüğü’nde memuriyete adım atan Beyhan Sarı, 34 yıllık çalışma hayatında birçok değişik kademelerde görev yaptı. S.S.K. Genel Müdürlüğü bünyesinde sırasıyla Ayniyat Sorumlusu, Merkez Kira Şefliği, Lojman Servis Şefliği, S.S.K. Başkanlığı Sosyal Tesisler Müdürlüğü, Satın Alma Malzeme ve İdari İşler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Arşiv Daire Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İdari İşler Koordinatörlüğü, Bakan Danışmanlığı görevlerinde bulundu.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Danışmanlığı’ndan, 2009 yılında Kazan Belediyesi Başkan Yardımcılığı’na atanan Sarı, halen aynı görevini sürdürmektedir.
Beyhan Sarı, 20 yıla yakın bir süredir, Ankara sivil toplum kuruluşlarının birçoğunda aktif olarak görev aldı.
Bunlardan bazıları İç Anadolulular Birliği, Ankaralılar Derneği, Çamlıdere Kızılcahamam ve Kazanlılar Dernekler Birliği, Ankara’ya Hizmet Edenler Derneği (AHİD), Ankaralılar Meclisi Ankara Dernekler Federasyonu gibi derneklerin kurulmasında aktif görev almıştır. Halen, Ankara Kalkınma Ajansı Kurul Üyeliği ve kısa adı Kızılcahamamlılar Derneği olan Kızılcahamam ve Köyleri Kültür Dayanışma Yardımlaşma ve Geliştirme Derneği Genel Başkanlığı ve yine kurucusu olduğu Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkan vekili görevini yürütmektedir.
Kazan Belediye Başkan Yardımcılığı görevini 2009 yılından bu yana sürdüren Beyhan Sarı evli ve 2 çocuk babasıdır.


Son Güncelleme: 26.10.2013 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
N.AK 2013-10-26 19:17:37

başkannım sen başkasın sen kızılcahamamın tanıyanların zaten gönüllerin başkanısın allah yolunu acık etsin.

Avatar
Niyazi BAYIR 2013-10-26 22:30:39

Yahu Kızılcahamam ilçe ve Aday adayları içinde sayın Sarı kadar halk adamı,dürüst,acık sözlü teçrübeli ve tüm Kızılcahamam seçmenini kucaklayacak oranın buranın degil Tüm ilçenin adayı olacak başka kim var Allah aşkına helal başkanın ilçen seni bekliyor bunu siyasilerde görüyor Kızılcahamamda rüzgarın başladı zaten hayırlı olsun.

Avatar
Gülsüm 2013-10-27 00:06:40

ni̇yazi̇ beye aynen katiliyor altina i̇mzami atiyorum.

Avatar
Bir parti ve teşkilar Men.İzlenimim. 2013-10-27 09:38:16

Salonda bile Partiler üstü saygınlıgı ile dikkat ceken Sayın Beyhan SARI temayül yoklamasında bile yüz oydan en az eliye yakınını bir günlük calışması ile alacagına eminiz salon ve teşkilatda bile bu hissedildi Genel Merkez yöneticisi bile orada il başkanı ile bu mütevaziligi ve her ilçenin aday,delege ve Belediye Başkanlarının Sayın Sarı'ya gösterdigi ilgi dikkatlerini cekmiş onu konuştular,Salonda yakınları ve Köy derneklerimiz yöneticileri başka partili olanlar bile Beyhan Sarı dediler ve bu alt yapıya sahip cıkılacak başarılar Sayın Sarı yanındayız.

Avatar
şinasi kunduracı 2013-10-28 22:58:04

çok söze gerek yok herşey ortada yolun açık olsun başkanım

banner89

banner83

banner26