banner94

BELEDİYEDEN HİZMET AÇIKLAMASI

Kızılcahamam Belediyesi değerli Kızılcahamam halkının ve misafirlerimizin her zaman yanında ve hizmetinde olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri değerlendirilerek y

BELEDİYEDEN HİZMET AÇIKLAMASI

Kızılcahamam Belediyesi değerli Kızılcahamam halkının ve misafirlerimizin her zaman yanında ve hizmetinde olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri değerlendirilerek y

uğur demirbaş
uğur demirbaş
27 Ekim 2014 Pazartesi 17:27
868 Okunma
BELEDİYEDEN HİZMET AÇIKLAMASI

Kızılcahamam Belediyesi Bayın Yayın Biriminden Basın Açıklaması;

Kızılcahamam Belediyesi değerli Kızılcahamam halkının ve misafirlerimizin her zaman yanında ve hizmetinde olmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızın talepleri değerlendirilerek yerinde ve uygun zamanda müdahale edilebilecek her türlü durumda gereken çalışmalar yapılarak her türlü olumsuzluk hızla giderilmeye çalışılıyor.


Kızılcahamam Belediyesi, sizlerin yaşam alanlarının daha güzel ve temiz olması için çoğu zaman hizmeti kapınızın önüne kadar getiriyor. Kimi zaman Kızılcahamam Belediyesi'nin kendi imkanları kullanılarak hizmetler yapılıyor, kimi zaman da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her türlü imkanı Kızılcahamam'a sunuluyor. Asfalt ile başlayan ve arka arkaya devam eden bir çok hizmet, yüksek maliyetli olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle kısa sürede halkımızın hizmetine sunuluyor. Son günlerde başlayan ve ilçemizin bir çok bölgesinde yapılacak olan kaldırım çalışması da bunun bir örneği. Bu çalışmalarla hizmet bina, apartman ve dükkan önlerine kadar geliyor. Yapılan işlerde Kızılcahamam'da eksiklik olan her noktaya hizmet gitmesi hedefleniyor.


30 Mart seçimleriyle göreve başlayan ve gece gündüz demeden Kızılcahamam ilçemizin geleceği için önemli olan bir çok projeyi hayata geçirmeyi amaçlayan Belediye Başkanı Muhittin Güney, vatandaşlarımızın her türlü talebinin de bir an önce gerçekleşmesi ve onların her türlü sıkıntısında yanında olmayı amaçlıyor. Belediyemize ve Ak Masa'ya gelen talepler kısa sürede değerlendirilirken belediyemizin her türlü imkanı vatandaşlarımızın hizmetine sunuluyor. A veya B vatandaş diye ayırt etmeden ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet gerektiği durumlarda evlerinin içine kadar götürülüyor. Bundan sonraki dönemde de her zaman halkımızın yanında olacak ve sizlerin taleplerini anında değerlendirecek olan Kızılcahamam Belediyesi, yapılan bu çalışmaları sizlerin ve kamuoyunun takdirine bırakıyor.

Son Güncelleme: 27.10.2014 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 2014-10-27 20:01:32

Yüce Rabbim yolunuzu açık etsin.herşey ķ.hamam için

Avatar
MURAT 2014-10-28 20:42:38

ALLAHIM DAİM ETSİN

banner89

banner83

banner26