banner94

BEÇ-SEN' DEN İFTAR YEMEĞİ

Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam ilçe temsilciliği (BEÇ-SEN) tarafından Milli Eğitim personeline iftar yemeği düzenlendi.

BEÇ-SEN' DEN İFTAR YEMEĞİ

Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam ilçe temsilciliği (BEÇ-SEN) tarafından Milli Eğitim personeline iftar yemeği düzenlendi.

02 Ağustos 2012 Perşembe 12:26
3468 Okunma
BEÇ-SEN' DEN İFTAR YEMEĞİ

  Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam ilçe temsilciliği (BEÇ-SEN) tarafından Milli Eğitim personeline iftar yemeği düzenlendi. Taşdivan cafe restorantta verilen iftar yemeğine eğitim camiası katıldı.

  Ramazan ayının özelliklerinden olan iftar davetinin sendika olarak ilk defa düzenlediklerini ifade eden Bağımsız Eğitim Çalışanları Sendikası Kızılcahamam Temsilcisi İhsan Özcanoğlu konuşmasında; “Ramazan ayında ilk defa düzenlediğimiz ve bundan sonra İnşallah geleneksel olarak her Ramazan ayında mümkün oldukçada daha kalabalık olmayı umut ederek düzenleyeceğimiz bu mübarek iftar sofrasına teşriflerinizden ve de sofranın bereketini bizimle paylaşmanızdan dolayı BEÇ-SEN Kızılcahamam ilçe Temsilcisi olarak davetimize katılan İlçe Milli Eğitim personeli ve tüm üyelerimize teşekkür ederim” dedi.







Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sendikacı 2012-08-02 13:38:46

BİZİM SENDİKALARIN KIZILCAHAMAMDA 100 LERCE ÜYESİ OLMASINA RAĞMEN BİZİMKİLER BU KADAR HİZMET VERMİYORLAR HEP YUKARIDAKİLER KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜRLER ARKADAŞLARA HELAL OLSUN ONLARI TEBRİK EDERİM.

Avatar
OKUYUCU 2012-08-03 22:18:18

BEÇ-SEN İlçe Temsilcisi Sayın İhsan ÖZCANOĞLUNU İftar Organizasyonundan Dolayı Tebrik Eder, Sendikal Faaliyetlerinin Devamını Temenni ederim...

Avatar
KIZILCAHAMAMLI 2012-08-03 22:21:54

İhasan ÖZCANOĞLUNA Teşekkürler," İNŞALLAH Kızılcahamam BEÇ-SEN in Kalesi Olacak"....

Avatar
Mehmet 2012-08-03 22:24:40

BEÇ-SEN Eğitimcilerin Sesi Olacak

banner89

banner83

banner26