banner94

BBP'LİLER İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam ilçe teşkilat tarafından iftar yemeği verildi.

BBP'LİLER İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam ilçe teşkilat tarafından iftar yemeği verildi.

15 Ağustos 2012 Çarşamba 14:24
2001 Okunma
BBP'LİLER İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Büyük Birlik Partisi Kızılcahamam ilçe teşkilat tarafından iftar yemeği verildi.

 

Kadir Gecesi günü Kızılcahamam Terminal Lokantasında verilen iftar yemeğine İlçe Başkanı Süleyman Özdere, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve davetliler katıldı. Bin aydan hayırlı olan kadir gecesi günü Birlik ve beraberlik için bir araya gelen Büyük Birlik Partililer birlikte oruç açtı.

 

Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Süleyman Özdere İftar yemeğinde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik iftarına katılan herkese teşekkür ederek sözlerine şöyle devam etti; Birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede olduğu bu mübarek ayda sevgi ve hoşgörü ile beraberliğimizi pekiştirmenin sevincini yaşıyoruz. Kızılcahamam’da bu iftar yemeğinde teşkilatımızla ve dostlarımızla bir araya gelmek bizi mutlu etti. Bu vesileyle İlk önce sonlarına geldiğimiz Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayınızı, içinde bulunduğumuz, Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin ve Yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutlar, öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. diyen İlçe Başkanı Özdere konuşmasının sonunda, Sözlerimi Partimizin kurucusu dava adamı güzel insan şehidimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözünü sizlerle paylaşarak bitiriyorum. ” Haksız bir dava uğruna sultanlık yapacağıma gerekirse haklı davada tek başına yürüyeceğimi söylüyorum” ve liderimizi rahmetle anıyorum şeklinde konuştu.

 

 iftar yemeği yapılan duanın ardından sona erdi.




















Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tahır TASKIN 2012-08-15 18:48:56

ALLAH KABUL ETSİN...

Avatar
musa alnak 2012-08-16 02:44:10

Muhsin Başkan sevdalıları Ramazan ayınız vede Bayramınız mübarek Olsun iyiki varsınız ve hep var olursunuz şunu unutmayın ki Dostlar'a Gurur ve ümit düşmana haset ve korkusunuz bunu bilin bilmiyosanız hatırlatayım ALLAH'A EMANET OLUN

banner89

banner83

banner26