banner94

BAŞKÖY MAHALLESİ KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Kızılcahamam Başköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Köy Konağı açılışı yapıldı.

BAŞKÖY MAHALLESİ KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Kızılcahamam Başköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Köy Konağı açılışı yapıldı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
06 Ekim 2014 Pazartesi 13:46
1060 Okunma
BAŞKÖY MAHALLESİ KONAĞI HİZMETE AÇILDI

Kızılcahamam Başköy Mahallesinde yapımı tamamlanan Köy Konağı açılışı yapıldı.

Kurban Bayramının 3. Gününde açılışı yapılan Başköy Mahallesi Köy Konağı açılış programına eski Başbakan yardımcısı Bölge milletvekili Prof. Dr. Emrullah işler, Vekil Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanımız Muhittin, Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri ve köylüler katıldı

Köy Dernek Başkanı tarafından açılış konuşması yapılarak İlk Konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım yaptı. Yıldırım Köy Konağı yapımında Emeği geçenlere Teşekkür ederek Köy Halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Daha sonra Konuşmalarını yapmak üzere davet edilen Belediye Başkan Muhittin Güney;  Başköy Mahallemize yapılan bu binanın açılışında bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ileterek sözlerine şuşekilde devam etti; Ak Parti olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanken temel atmalara gitmez açılışlara gelirdi. Ben Belediye Başkanı olduğumda dernek başkanımız ve muhtarımız makamımda ziyaret ederek, böyle bir bina yapmak istediklerini belirttiler ve bizden de yardım istediler. Bizler binaya yapabileceğimiz yardımı esirgemeyerek biran önce başlanmasını ve yapılıp bitirilmesini istedik. Onlarda biran önce başlayıp kısa bir sürede de tamamlayıp şunda açılışa hazır hale getirdiler. Bu yüzden çok mutluyuz, Cenab-ı Allah bizlere bu şekilde tesisler açmayı nasip eder inşallah. Bu günün bir önemi daha var Sayın Bakanımız bizlerle beraber oldu bizleri köyümüzü şereflendirdi bu yüzden kendisine teşekkür ediyorum dedi. Başkanımız Güney Köyde birde Cenaze olmasından dolayı Merhuma Allahtan Rahmet yakınlarına başsağlığı dileyerek konuşmasına son verdi.

Kazan Kaymakamı Murat Duru Komşu İlçe Kaymakamı olarak bu tür yatırımların bizlere birer eser olarak kalmasından dolayı memnumum diyerek konağın hizmete açılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Diğer yandan Köylülere Hitap Eden Bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler; Köylülerin ve Katılımcıların Kurban Bayramını Kutlayarak Köy Konağının kısa bir zamanda temelleri atılmış ve biran önce bitirilen bu konakta bir rekora gidilmiş bundan dolayı Köy Dernek başkanımızı Muhtarımızı ve siz değerli Başköylüleri tebrik ediyorum. Bu eserde çok büyük emeği olan Başta Belediye Başkanımız Muhittin Güney’in teşvikiyle bu bina yapıldı huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve emeği geçen herkesi kutluyorum dedi.

Açılış Kurdalesini Bölge Milletvekilimiz Prof. Dr. Emrullah İşler, Vekil Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanımız Muhittin Güney birlikte keserek Köy Konağını kullanıma açtılar. Programda yemek ikramı yapılarak Açılış sona erdi.























































Son Güncelleme: 06.10.2014 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet akçay 2014-10-08 18:06:55

belediye yapmış demekki bu binayı hayırlı olsun

banner89

banner83

banner26