banner94

BAŞKANLAR BİRLİK MESAJI VERDİ

Ankara’nın en etkili ve köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Kızılcahamamlılar Derneği öncülüğünde kurulan Başkent Ankara Dernekler Federasyonu (BAF) ve başkentte faaliyet gösteren federasyon başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

BAŞKANLAR BİRLİK MESAJI VERDİ

Ankara’nın en etkili ve köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Kızılcahamamlılar Derneği öncülüğünde kurulan Başkent Ankara Dernekler Federasyonu (BAF) ve başkentte faaliyet gösteren federasyon başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

25 Ocak 2013 Cuma 09:44
1496 Okunma
BAŞKANLAR BİRLİK MESAJI VERDİ


Ankara’nın en etkili ve köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Kızılcahamamlılar Derneği öncülüğünde kurulan Başkent Ankara Dernekler Federasyonu (BAF) ve başkentte faaliyet gösteren federasyon başkanları bir araya gelerek birlik mesajı verdi.

Yemekli toplantıya Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı ve Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Başkan Vekili Beyhan Sarı’nın yanı sıra Başkent Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Başkanı İdris Yavuz Cengiz, Ankara Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Celalettin Uludağ, Kalecikliler Federasyonu Genel Başkanı Ali Osman Aslan, Çankırı Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Can, Çubuk Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Recep Taş, BAF Genel Başkan Yardımcıları Yılmaz Cesur ve Servet Sağlam katıldı.

Başkent Ankara Dernekler Federasyonu’nun (BAF) ev sahipliğinde bir araya gelen federasyon ve dernek başkanları Ankara’nın sorunlarını ele aldılar.

Kızılcahamamlılar Derneği Genel Başkanı ve BAF Genel Başkan Vekili Beyhan Sarı, her seçim öncesinde olduğu gibi yaklaşan yerel seçimler öncesinde de çok sayıda dernek ve federasyonun kurulma aşamasında olduğunu hatırlatarak,“Amacının aynı olduğu belirtilen bu oluşumların mevcut kurulu olan ve yıllardır  aynı amaçla hizmet veren dernek ve federasyonlarda birleşmeleri en akılcı yoldur.  Birlik ve beraberliğin adresi, mevcut kurulu olan derneklerimiz ve Ankara’da kurulmasına öncülük ettiğimiz federasyonlarımız olmalıdır. Ankara adına yapılacak olan her çalışmada varız. Ankaralılar olarak, Ankara’da yaşayanlar olarak gelecek nesillerimize daha iyi bir başkent bırakmak için var gücümüzle çalışmalıyız. Niyet hayırsa akibet de hayır olur.” şeklinde konuştu.

Başkent Ankara Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı İdris Yavuz Cengiz, ”İnşallah bu toplantı birlik ve beraberliğin bir göstergesi olur ve gelecekte bu birlikteliği pekiştiren faaliyetlerde bir araya gelmemizin ilk adımı olur” dedi.

Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ da Ankara’nın sahipsiz olmadığını vurgulayarak, “Siyasi ve ticari alanda Türkiye’nin en önemli şehrinin sivil toplum kuruluşlarının burada toplanmasından dolayı mutluyum. Ankara’da güçlü bir birlik ve beraberliğin olması şart ve biz de bu adımı gerçekleştirmiş bulunuyoruz.” diye konuştu. 

Kalecikliler Federasyonu Başkanı Ali Osman Aslan da bu tür toplantıların sürekli olarak yapılmasını ve ortaya çıkacak sonuçların iyi değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizdi ve “Ankaralıların bir arada olmasının Ankara çıkarları için faydalı olacaktır. Ankara adına güzel sonuçlar çıkması için bu toplantıların devamını yapacağız.” dedi.

Çubuk Dernekler Federasyonu Başkanı Recep Taş, Ankara adına bu zamana kadar çok toplantı yapıldığını hatırlatarak, “ Bu zamana kadar yapılan toplantılardan bir sonuç alınmadı. Ancak ben bu toplantıdan sonuç alınabileceği konusunda çok ümitliyim. Bu toplantının ileriye yönelik olumlu çalışmalar getireceğini düşünüyor, birlik ve beraberliğin pekişmesi adına olumlu buluyorum.” şeklinde görüş belirtti.

 

 

Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı Adem Can ülkemizin bir çok sorunu olduğunu hatırlatarak, “Türkiye’nin başkenti Ankara bu sorunların çözüm merkezidir. Burada gösterdiğimiz birlikteliği her alanda göstermeli ve sorunların çözümü için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz.” dedi.

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kızılcahamam Geçligi 2013-01-25 10:17:28

Gercekden yeni Dernekler ve oluşumlar secim öncesi mantar gibi bitiyor bizim bu amaçda kurulmuş ilçemize ve Ankaramıza hizmet eden iki dernegimiz var Beyhan Sarı başkan olsun Selim Şenol başkan olsun yıllardır kolkola birlikte hareket ederler ve bölgelerinde destek olurlar. Kurulan iki Fedarasyonumuzada Derneklerimiz destek olmuş kurulmalarını saglamışlardır Başkanları Hemşerilerimizdir.O halde Beyhan Başkanın dedigi gibi Biz kurduk siz yani bizler sahip cıkacagız hariçden gazel calallara tepkimizi koyalım.paçlananarak güç olunmaz malüm kişiler parçalayarak geçimlerini bu yoldan saglıyorlar galiba.Başkanlarımızın Arkasındayız.

Avatar
Dernek Başkanı Sapri 2013-01-25 23:01:13

Basında bir iki yıl önce okumuşduk Kızılcahamamlılar ve Camlıdereliler Başkent Ankara Dernekler Fedarasyonunun ve Ankara Dernegini kurdu diye,hatta Beyhan başkan öncülügünde büyük birlik sivil toplumda Kızılcahamam gücü diye gurur duymuştuk, yine ne oluşumu var hemşerim Beyhan bey biz kurduk artık geçler ve sizler sahip cıkın bizler görevlerimizi geçlere devredelim derken,bu zor yetişen Başkanlarımı kücültüyorsunuz,makama degil itibarlarına bakın yeter artık hertaraf fedarasyon ,dernek doldu Beyhan beye katılıyorum,birleşin tek catıda birleşin bırakın ufak hesap peşinde koşanları ayıp olmuyormu????????????Ondan sonra Ankaralılar birleşemez........olmaz detirtiyorsunuz.

Avatar
Veysel BAYRAM 2013-01-26 00:46:34

Yapıştyır olsaydı mesajım olacaktı. Saygı ile

banner89

banner83

banner26