banner94

BAŞKAN ÖZBEKLER TÖRENLE UĞURLANDI

Kızılcahamam Eski Belediye Başkanı Adem Özbekler Ebedi istirahatına uğurlandı.

BAŞKAN ÖZBEKLER TÖRENLE UĞURLANDI

Kızılcahamam Eski Belediye Başkanı Adem Özbekler Ebedi istirahatına uğurlandı.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
01 Eylül 2014 Pazartesi 18:17
1799 Okunma
BAŞKAN ÖZBEKLER TÖRENLE UĞURLANDI

Kızılcahamam Eski Belediye Başkanı Adem Özbekler Ebedi istirahatına uğurlandı.

2004 - 2009 yılları arasında Kızılcahamam Belediye Başkanlığı yapan ve 30 Mart yerel seçimlerinde Sadet Partisinden Tekrar Kızılcahamam Belediye Başkanlığına adaylığını koyan Adem Özbekler (58) yüzlerce sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Vefatıyla birçok kişiyi üzen ve Kızılcahamam halkının adeta gizli hayranı olan Özbeklerin ölümü herkesi derinden yaraladı. Belediye Başkanlığı döneminde adaletli olmaya önem gösteren, belki adaletinden dolayı eleştirildiği bile olduğu söylenilen Başkan Özbekler’in bugün yapılan cenaze törenlerinde görüldü ki kimseyi kırmamış ve dost kazanmış.

Başkan Özbekler için Bugün Saat:11.00’da Belediye Binası önünde tören düzenlendi. Törene katılan Belediye Başkanımız Muhittin Güney Belediye Başkanımız Adem Özbekler’in dürüstlüğünden ve yaptığı icraatlardan bahsetti. Belediye önüne toplanan Kızılcahamam halkı ile helalleştirilen Başkan Özbekler için İlçe Müftüsü Tahsin Aydın dua etti.

Törenin ardından Özbekler’in Cenazesi öğlen namazından sonra defnedilmek üzere Güvem mahallesine uğurlandı.

Merhum Belediye Başkanı Adem Özbekler’în Cenazesi Güvem Mahallesi Camiinde Öğlen namazının ardından Cenaze namazı kılınarak sevenlerinin omuzlarında Mahalle Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Milliyetçi Hareket Partisi Bölge Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem,  İlçe  Kaymakamı Mustafa Çit, Belediye Başkanı Muhittin Güney, Eski Belediye Başkanları, Eski Bölge Milletvekili Mehmet Arslan, Siyasi Parti İl ve İlçe Yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri, Ailesi, Yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.






























 


Son Güncelleme: 02.09.2014 09:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
güngör 2014-09-01 22:58:29

değerli başkanımıza allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.sevenlerinin başı sağ olsun.

Avatar
İSA CENGİZ 2014-09-01 23:13:01

ALLAHTAN RAHMET AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUM GÜLE GÜLE BAŞKANIM

Avatar
RASİM AKKAYA 2014-09-04 01:57:55

2009 Kızılcahamam Belediye Başkanlığı seçiminde ben DSP'nin adayı iken siyaseten yarıştığımız ve rakibim olan Sayın Adem ÖZBEKLER'in vefatına çok üzüldüm. Seçimlerde her karşılaştığımızda şakalaşırdık. Seçim büroma benim olmadığım zaman dilimlerinde 3 defa uğramış ve uzunca da oturarak bürodaki arkadaşlarımızla sohbet etmiş. Kısacası tanıdığım kadarı ile çok centilmen ve hemşehrilerimin ifadelerine göre de dürüst bir hemşehrimizi kaybetmemizden büyük üzüntü duydum. Allah rahmet eylesin, ailesine ve hemşehrilerimize başsağlığı dilerim. RASİM AKKAYA -Maarif Müfettişi- ANTALYA

banner89

banner83

banner26