banner94

BAŞKAN COŞKUN ÜNAL ESNAFLAR İLE BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal, 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 19:00'da Asya Termal Otel'de İlçemiz esnafları ile buluştu.

BAŞKAN COŞKUN ÜNAL ESNAFLAR İLE BİRARAYA GELDİ

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal, 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 19:00'da Asya Termal Otel'de İlçemiz esnafları ile buluştu.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
14 Mart 2014 Cuma 11:46
1508 Okunma
BAŞKAN COŞKUN ÜNAL ESNAFLAR İLE BİRARAYA GELDİ
 Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı Coşkun Ünal, 13 Mart 2014 Perşembe günü saat 19:00'da Asya Termal Otel'de İlçemiz esnafları ile buluştu.

Akşam yemeğiyle başlayan ve Coşkun Ünal'ın önemli açıklamalarda bulunduğu  buluşmaya Kızılcahamam esnafı çok yoğun ilgi gösterdi. 

Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, yemek sonrası yaptığı konuşmalarda önemli konulara değindi. 5 yıl boyunca yaptığı hizmetleri İlçemiz esnaflarına anlatan Coşkun Ünal samimi açıklamalarda bulundu.

Coşkun Ünal'ın konuşmasından satır başları;

Biz Peygamber efendimizin sünnetini getirerek sizleri davet ettik, sizde davete icabet ettiniz, Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirdiniz, hepinizden Allah razı olsun.

5 yıl önce 2009 yılında değişim başlıyor diye yolu çıktık. Bize destek oldunuz, Allah razı olsun. Bizim çocuğumuz dediniz bize sevdamız olan Kızılcahamam’da Belediye Başkanlığı nasip ettiniz. Bizde 5 yıldır gecemizi gündüzümüze katıp sevdamız olan Kızılcahamam’ı koyduğumuz 2023 hedefine ulaştırmak için elimizden geldiğince gayret ettik, iyi şeyler yapmaya çalıştık, yaptıklarımız oldu, yapamadıklarımız oldu, ama hep iyi niyetle yaklaştık.

Hiçbir siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. Gözlerinizi kapatıp 5 yıl öncesine giderseniz neler yaptığımızı görürsünüz.

Kızılcahamam’ın tek çıkış yolu turizm. 14 bin yatak, sağlıkla ilgili yüksekokulların olduğu yer, fizik tedavi hastanelerinin olduğu bir İlçe.

 Seçim beyannamemizde yazılı olanların çoğunu gerçekleştirdik, yapamadıklarımızda oldu fakat yazdıklarımızdan çok fazlasını da gerçekleştirdik. Gönül rahatlığı ile bu beş yılı tamamlamış olduk.

Eğer Kızılcahamam’ımızda diğer siyasilerimiz Kızılcahamam noktasında bize destek olsalardı bugün yapılanların daha fazlasına yapma şansımız olurdu. Ortak noktamız Kızılcahamam olmalı. Biz bu konuda elimizden geleni yaptık.  Çoğunda da başarılı olduk, başarısız olduğumuz yerlerde oldu, şimdi size kısaca anlatayım.

Kızılcahamam’da İşsizlik Çözüldü

Kimse işsiz kalmayacak dedik, erkekler noktasında bu dönemde kimsenin işsiz kalmadığını gördük. Kızılcahamam’da farklı farklı alanlarda çalışmak isteyen herkes iş buldu. Bu bayanlarda biraz az oldu, önümüzdeki günlerde buna da çözüm bulacağız.

Üniversite Konusu

Başkent Üniversitesi Rektörü bize üniversite konusunda söz verdi. Talihsizlik sonucu Haberal Hoca biz seçildikten sonra cezaevine girdi. Fizik tedavi hastanesi vermişti buda olmadı. Haberal Hoca cezaevinden sonra meclis üyelerimizde tekrar ziyarete gittik, sağolsun bize 400 yataklı fizik tedavi hastanesi yapılacağı sözünü verdi.

Ankara ve Gazi Üniversiteleri ile görüştük. Bilal Çelik ile Kızılcahamam’lı işadamları ile topladık.  İşadamlarımızdan üniversite için yardım sözü aldık.  Gazi üniversitesi ile anlaştık, projesini çizdirdik, fakat en büyük yardım sözünü veren abimiz bugün, yarın derken seçimlere kadar bizi oyaladı. Daha sonra anladık ki olay siyasi. İktidar partisinin İlçe başkanını çağırdım, dedim ki beraber olalım bu fakülteyi bitirelim.  Ama arkadaşlarımız belediye prim toplar diye bizim gösterdiğimiz yeri değil başka yeri gösterdiler. Rektör bey yerin uygun olmadığını söylediği halde başka yeri gösterdiler.

Şimdi Yılmaz Özdoğan bey bize söz verdi. Seçimden sonra başlayacağını söyledi. Allah nasip ederse  İnşallah başlayacağız.

 

 

Soğuksu Otel Ankara Üniversitesi’nin Fizik  Tedavi Hastanesi Oluyor

Soğuksu Otel’i fizik tedavi hastanesi olmak şartıyla Ankara Üniversitesi’ne verdik. Yine Özel İdare Tesislerini  yüksek okul olarak Ankara Üniversitesi’ne verildi. Burada 200-250 öğrenci öğrenim görecek.

Çağnı Deresinde Fizik Tedavi Hastanesi’ne Başlanıyor

Çağnı Deresinde 450 yataklı fizik tedavi hastanesi yapılacak.

Kaplıcaların Ortalaması Günlük 250’den 1000’e Çıktı

Bizim belediye başkanı olduğumuzda büyük ve küçük kaplıcamız vardı. Şuan yeni açılan kaplıcayla kaplıca sayısını altıya çıkardık.

Hal Caddesini Güzelleştirmeye Çalıştık

Kızılcahamam’a dışarıdan gelenlerin en çok uğradıkları yer hal bölgesi. Burada yaptığımız çalışmalarla ve giydirmelerle burasını Kızılcahamam’a yakışan bir yer haline getirdik

Bazlamacı Sayısı 4’ten 38’e Çıktı

Bizim geldiğimizde 4 olan bazlamacı sayısı 38’e çıktıysa ve bu bazlamacılarımız çoğalıyorsa demek ki Kızılcahamam’a gelen çoğaldı.

Özel Günlerde Programlar Yaparak İlçe Olarak Sosyalleşmemizi Sağladık

Türkiye de İlk olan Jeoparkı Hayata Geçirdik

İlçemiz Doğalgaza Kavuştu

İlçemize doğalgaz geldi ve halkımız kullanıma başladı. Başbakanımızdan Allah razı olsun, o talimat vermeseydi buraya doğalgaz gelmezdi.

Kirmir Vadisi Türkiye’nin En Büyük Rekreasyon Projesi

Buraya hibe para çıkarmamıza rağmen arkadaşların engeliyle karşılaştık. Ama yılmadık, bu şekilde bir yerden başladık. 850 metresi bitti, devamı bu yazdan itibaren yapılmaya devam edilecek. Bu projeyi inşallah bitireceğiz.

Spor Kompleksi Bitmek Üzere

Gençlerimizin spor yapacağı bir tesis yapıyoruz. Burada futbo, basketbol ve birçok  spor dalı yapılabilecek.

 

Arıtma Projesi

Arıtmayla ilgili projemiz vardı, arıtmayla ilgili her şey bitti, projesi çizildi, yönetim kurulundan geçti, ama arkadaşlarımız seçimden önce maalesef ihale yaptırmadılar.

Kızılcahamam’a Yapılacak Halı Saha Çeltikçi’ye Yapıldı

Kızılcahamam’a yapılacak olan halı saha Çeltikçi’ye yapıldı. Oraya yapılan halı sahada şimdiye kadar hiç maç yapılmamıştır. Orada atıl halde duruyor.

Bana söz verdikleri halde salonun ve spor kompleksinin parasını engellediler. Biz siyasi parti ayrımı yapmazken, bana hep siyasi gözle baktılar.

Başbakanımızı Her Gelişinde Gururla Karşıladık

Başbakanımızı İlçemize her gelişinde gururla karşıladık. Sayın Başbakanımızda bizleri kırmayarak hep İlçemiz içerisine geldi. Bizim makamımızı ziyaret etti. Sayın Bakanımız Emrullah Bey bakan olduğunda ilk arayan tebrik edenlerdenim. Kendisini meclis üyelerimizle ziyaret ettik. Sağolsun O da Kızılcahamam  ziyaretinde bizleri ziyaret etti.

İlçemize Köpek Barınağı Yapmak İstediler Engel Olduk

Tek geçim kaynağı Turizm olan Kızılcahamam’a 15.000 bin köpek kapasiteli köpek barınağı yapmak istediler engel olduk.

Yer Altı Su Kaynaklarımızın Alınmasına Engel Olduk

Melih Gökçek’ten Asfalt Aldık, Saat Kulesi Yaptırdı

Melih Gökçek başkan Kızılcahamam’a iftar yemeğinde geldiğinde kendisini karşıladık. Zamanında kendi belediyesine bir çivi bile vermeyen Melih Başkan, bize asfalt yardımında bulundu, saat kulesi yaptı, kendisinden Allah razı olsun.

Kızılcahamam’ı sizin Seçtiğiniz Belediye Başkanı Yönetecek

Burayı ne Başbakanımız, ne Bakanımız, ne de büyükşehir belediye başkanımız yönetecek.  Burayı sizin seçtiğiniz belediye başkanı yönetecek. Seçimden sonra Melih Bey de gelse, Mansur Bey de gelse, Mevlüt Bey de bizim başkanımız olur.

Kızılcahamam Belediyesi’nin Bütçesi 8 Trilyondan 28 Trilyona Çıktı

32 Trilyon 600 Milyar Borç İle Belediyeyi Devraldık. Bugünkü Borcumuz 42 Trilyon

 

Bizim Dönemimizde Hiç Kimse İmardan Mağdur Olmadı

İmarda Asıl Tehlike Köylerimizin İmara Açılmasıyla Başlayacak.

Köylümüzün kentlimizin imarda hakkını mutlaka koruyacağız. İmar yapılan yerlerde köylümüzün mutlaka haberi olacak.

Cumhuriyet Meydanı İlçemize Renk Kattı

Cumhuriyet Meydanı İlçemize renk kattı. Burada Sayın Başbakanımız, Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli programlara katıldı. Arkadaşlar miting yaptıkları zaman Cumhuriyet Meydanını dolduramayacaklarından korktukları için caddede miting yaptılar.  Meydanda Kızılcahamam Belediyesi yazan yerlerde ışıklar var. Bu işi teslim almadık. Bu ışıklandırmalarda küflenmeler oldu. Biz bu işi yapan arkadaşa bunları değiştirmesini söyledik. Hepsini teker teker değiştiriyor. Belediye olarak bu değiştirmelere 25 kuruş fark para vermedik.

 

Hastane İnşaatı İçin Teklif Ettiğimiz Yerleri Kabul Etmediler

Hastane inşaatı için teklif ettiğimiz yerleri kabul etmediler, mevcut yere yapılacak. İhalesi yapıldı, ihaleyi alan firma hastanenin boşaltılmasını istedi, yıkmak için. Hastane yönetimi buna hazırlıklı olmadıklarını söyledi. Yan binaya taşınmayı istediler, fakat firma kabul etmedi.  Ben buradan arkadaşlara soruyorum, hastane inşaatına neden başlanmıyor.  Seçimleri bekliyorlar, seçimlerden sonra hastaneyi hemen yıkacaklar. Bu inşaat 2 yıl sürecek tahmini. İnsanlar nerde ameliyat olacak, nerede muayene olacak.  Bu hastane dik durmazsak yıkılacak.

Bugüne Kadar Siyasi Parti Ayrımı Yapmadık, Bundan Sonra da Yapmayacağız.

Ben Belediye Başkanı Olunca 2 Ay Maaş Veremez Dediler

Ben belediye başkanı olduğumda 75 personel vardı, bize 2 ay maaş veremez dediler. Aradan 60 ay geçti 375 kişi çalışıyor belediyemizde, hiçbir personele maaş borcumuz yok.

 

Kızılcahamam’a Ne Yapacağınızı Anlatın, Bizi Karalayarak Bir Yere Varamazsınız.

Son Umre Kafilesini Belediye Bütçesinden Gönderdiğimiz Söylentisi Yalandır.

Son umre kafilesinin parasını belediye bütçesinden verdiğimiz söylentisi çıktı. Umre için belediyemizden beş kuruş para çıkmadı. Biz bu parayı hayırseverlerden temin ettik. Umre firması Kızılcahamam’dan arsa satın aldı diye, Kızılcahamam Belediyesi Umre karşılığı arsa verdi yalanı ortaya atıldı.




Yaklaşık bir buçuk saat kürsüde kalan Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal, konuşmasının sonunda Belediye Meclis Üyesi Adaylarını İlçemiz esnaflarına tanıttı. Coşkun Ünal'ın konuşmasının tamamını alttaki videodan izleyebilirsiniz.



Son Güncelleme: 14.03.2014 15:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner89

banner83

banner26