banner94

BAŞBAKAN YARDIMCISI KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bugün akşam saatlerinde Kızılcahamam'a geldi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI KIZILCAHAMAM'A GELDİ

Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bugün akşam saatlerinde Kızılcahamam'a geldi.

uğur demirbaş
uğur demirbaş
04 Mart 2017 Cumartesi 00:48
1081 Okunma
BAŞBAKAN YARDIMCISI KIZILCAHAMAM'A GELDİ
 Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, bugün akşam saatlerinde Kızılcahamam'a geldi.

Kızılcahamam Belediye Başkanımız Muhittin Güney, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Meclis Üyelerinden Yusuf Şengül, Kemal Öztürk, Murtaza Güngör, Songül Ergelen, Adem Emin Atakul, Durali Uygun ve Fatih Oral, Ak Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u Çam Otel'de karşıladılar.

İlçemizde ziyaretlerde bulunacak olan Başbakan Yardımcımız, bugün akşam saat 23:15'de Kanal 7 Televizyonu'nda Kızılcahamam Çam Otel'den canlı yayınlanan "İskele Sancak" programında gündemi değerlendirdi.

 


Son Güncelleme: 04.03.2017 00:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel BAYRAM -2- 2017-03-06 22:06:41

VATANSEVER ASKERLERİN POLİSLERİN canlarını ortaya koyarak yakaladıkları teröristleri vesayetci amirlerinin, amirleri aşanları vesyetci savcıların, savcıları aşanşarı vesayetci hakimlerin, tutuklananları nöbetci vesayetci hakimler sebest biraktıkları için, bazı siyasilerin millet vekillerinin STK,ların basının faiz silah tücarı baronların teröre teröriste acık destek oldukları için terör bitmedi. /…/ Aziz Türk Milleti BÜTÜN BUNLAR BİTSİN 15 yıldır kendini toparlayan T.C ŞAHA KALKSIN DİYOR İSEN /…/ Recep Tayyip ERDOGANDAN sonrada iktidara gelen YASAMAMIZ YÜRÜTMEMİZİN YARGIMIZIN % 65 yerine % 85 oy oranı ile kabul edilmiş Cumhuriyetimizin ilanından sonra ilk ve tek SİVİL ve DEMOKRATİK ANAYASAMIZIN GÜCÜ İLE GÜÇLERİNE GÜÇ KATARAK T.C.MUASIR DEVLETLER/MİLLETLER SEVİYESİNE YÜKSELTSINLER DİYOR İSEN,. 16 Nisanda E V E T. Ve sonrasında ÜLKEMİZİ KOALİSYONLAR VESAYETCİLER DARBECİLERLE PARAM PARÇA OLAMASIN DİYOR İSEN 16 Nisanda bin E V E T daha bulmak için koşarak hizmete devam dilek ve temen

Avatar
Veysel BAYRAM -1- 2017-03-06 22:07:23

Diktatöt iki sandığıyan yana koymaz. Bir Başkan ikiden fazla aday olamaz şartını getirmez. /…/ 94 yıllık T.C.nin ne çekti ise, (Abdullah Gül ve Recep Tayyip ERDOGAN dönemleri hariç) Aynı partili olsun olmasın C.Başkanı ile Başbakanların, Bakanların. Milletvekillerinin sürtüşmesinden (“mesele Ecevit Ahmet Necdet Sezeri C.Başkanı seötirdi ama arasında bir kitapcık fırlatma hadisesi anında DEVALÜASYONA başbakanın bakanların kapı kapı esas duruşta para toplamalarına ve arkasından kaosa kaoslara sebep oldu), cekti . /…/ 94 yıllık T.C Ne cekti ise Milli şef idealisti ve sonradan anlaşılan FETO idealisti (Yüksek Komutan Yüksek Hukukcu ağırlıklı) DARBECİLERDEN ve VESAYET RAJİMİ (GİZLİ/DERİN/PARALEL İLLEGAL DEVLET) ELEMANLARINDAN cekti /…/ 40 yıldır bitmeyen terör, Ergenekoncu Vesayetci devlet memurlarının terör ile ilgili baskınları anında terör örgütlerine bildirdikleri için, F-16 ların hedef yerine dagıtaşı bombaladıkları için, baskın arama ekiplerinin boş araziyi basıp aradıkları için,

banner89

banner83

banner26